onsdag 19. juni 2019

Kunst butikk oslo

Kunst butikk oslo

Stort utvalg kunst til hjemmet. Bestill i nettbutikken vår i dag. Enkel online bestilling. Alt innen tegning og kunstartikler på et sted. Tegning, Tegneutstyr, Kunstmateriell, Tegnesaker, Tegnefilmer.


HOBBYKUNST Norge – et unikt kreativt univers i Oslo HOBBYKUNST har flyttet til Karihaugen, og ny adresse er Per Krohgs vei - inngang C - 3. Samtidskunst: Ønsker du kunst på veggen eller i gave så har våre butikker et stort og spennende utvalg. I samarbeid med Artgate. Se flere av våre tjenester her.


Kunsthøgskolen i Oslo har noen av Europas mest avanserte verksteder. I Avdeling Kunst og håndverk utgjør verkstedet en sentral arena for undervisning, kunstnerisk utvikling og forskning. Som student i avdelingen blir du del av et inspirerende kunst - og kompetansemiljø.


I utgangspunktet tror jeg at man bør se maleriene før kjøp og kunder er velkommen til å ta kontakt med meg direkte på tlf. Lille Tøyen hageby, Økernveien 61). På grunn av dette og fraktkostnader som vil komme i tillegg til pris, ser jeg først og fremst for meg å selge i Oslo området. Vi har utstyr for alle nivåer og hjelper daglig alt fra studenter, hobbymalere, designere, arkitekter, skoler og etablerte kunstnere med deres materialbehov.


Vårt motto har alltid vært: Trivsel, kvalitet og tilgjengelighet! Det nye Nasjonalmuseet blir Nordens største kunstmuseum, og skal være et viktig og vitalt møtested for publikum og kunsten. Nasjonalmuseet – Arkitektur I Nasjonalmuseet – Arkitektur presenterer museet skiftande utstillingar som spenner frå samtidsarkitektur til historiske tema, og den faste utstillinga Boligideer.


Kunst butikk oslo

Hos oss i Torshov finner du Oslos største utvalg av rammer og fotoalbum. I butikken har vi også en egen fotolabb. De som kobles får tips om ulike aktiviteter de kan gjøre sammen, for eksempel kino, kafé, turer eller museumsbesøk.


Alle som bosettes i Oslo får tilbud om en flyktningguide. Antikviteter og kunst , Oslo , Torget. Vi er en distributør og grossist som selger varer gjennom forhandlere.


Kunst butikk oslo

Vårt store vareutvalg finner du hos butikker med kreative varer over hele landet. Fyll ut skjemaet under og vi finneR din nærmeste forhandler. Skriv gjerne litt om hvilke produkter du er på jakt etter i meldingsfeltet.


Gal­le­ri­et ut­stil­ler og for­mid­ler kunst ­hånd­verk av høy kunst ­ne­risk kva­li­tet in­nen ma­te­ria­le­ne ke­ra­mikk, tekstil, me­tall, smyk­ker og glass. Vi kan hente og levere i hele Østfol Oslo og deler av Akershus fylke for de som ikke har mulighet til å hente eller levere selv. Alle butikker Etter kategori Alfabetisk. Nedenfor finner du en oversikt over alle butikkene som er å finne på Galleriet.


Galleri Artifix selger kunst , rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo , vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg