mandag 17. juni 2019

Tak panelplater

Tak panelplater

Stort utvalg og rask levering. Kjøkken panelplater til bunnpressede priser. Finn de beste prisene på nettet. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. MegaFlis har et stort utvalg av tak - og veggpanel i MDF.


Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger. Tak - og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp. Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel.


Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling. Resultatet blir et pent og varig tak , som du kan ha glede av i mange år. Panelplater er enkle å legge, og de fleste legger du rett på eksisterende vegg.


Tak panelplater

Tar man for eksempel en titt på festemekanismen på låvepanel, legges det not mot fjær. Slå i noen små spiker og og platen er fast. Ikke bare får rommet et unikt utseende, men det er også allergivennlig i forhold til mange andre alternativer for dekor av vegg. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli.


Et lyst tak får rommet til å se større og luftigere ut. Et mørkt tak kan oppleves tungt og gi inntrykk av lavere takhøyde. Blank maling reflekterer lys og matt maling skjuler ujevnheter. Det finnes mange ulike typer tak , som slette tak , takplater, panel eller ferdigmalt takpanel i MDF.


Tak panelplater

Vi har behandlet platene med pensel-finish, og du kan velge mellom trefiber eller MDF-materiale. Du kan velge mellom flere ulike typer panelplater (profiler) og farger. Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Vi har baderomsplater og baderomspanel, samt kjøkkenpanel og tak - og veggplater i MDF. Baderomspanel er et godt alternativ til flis. De er enkle å montere, lette å rengjøre, og et rimelig alternativ.


Tak panelplater

Huntonit tak - og veggplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, under for u tsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Interiørplatene er motstandsdyktige mot store temperatursvingninger. Huntonit har et stort utvalg i farger og overflater, både på tak og veggplater. Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Besøk vår hjemmeside og bli inspirert.


Jeg har brukt vannbestandige MDF panelplater i taket på bad og vaskerom. Svært fornøyd med det. De kan bestilles i større lengder enn 240cm så jeg slapp skjøter i lengderetning. Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak , samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål.


Tak -Ess er et spesifikt produkt blant mange konkurrerende, men det brukes også slendtrianmessig som betegnelse på himlingsplater av generell type. Taket er et blikkfang i rommet, og en stor flate mange kvier seg for å gjøre noe med. Med ferdigmalte himlinger i plate- eller bordformat, får rommet et løft med et minimum av arbeidsinnsats.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Et Huntonit tak går aldri av moten, og det er prisgunstige å kjøpe produktene fra Huntonit på nett hos oss på Bygghjemme. Fiberplatene fra Huntonit er et naturprodukt, og lages av råvarer fra nærområdet.


De tåler fukt og kan derfor brukes både på bad og vaskerom, så lenge det er god ventilasjon og takhøyde i rommet. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg