onsdag 26. juni 2019

Terrassebleker

Terrassebleker fra Jotun for deg som ønsker et ekstra lyst resultat. Bleker treoverflaten og fremhever trestrukturen ytterligere etter bruk av Jotun terrasserens. Eksotiske treslag må nøytraliseres med Jotun terrassebleker etter påføring av Jotun terrasserens. Vedlikehold av terrasse. Påfør terrasserens og skrubb overflaten med en terrasseskrubb.


En terrassebleker fikser dette.

Du påfører med malingsrulle. Tips: Bruk gjerne en enda bredere rull, og igjen vil vi anbefale forlengerskaft. Beskrivelse av førstehjelpstiltak Merknader til lege Ved inhalering av nedbrytningsprodukter i en brann kan symptomene bli forsinket. Den berørte personen kan ha behov for medisinsk overvåkning i timer.


Spesifikke behandlinger Vern av. Sterkt alkalisk rengjøringmiddel som fjerner gammel treolje, smuss og forurensing. Gjennoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler.


Benyttes ufortynnet og.

Tekniske databla Sikkerhetsdatabla FDV finner du her. Here you can find datasheets and documentation. Det er også mulig å bleke terrassen hvis du ønsker å få tilbake det lyse, ubehandlete treverket eller fjerne et eventuelt grønnskjære.


Da er det ikke nødvendig å nøytralisere med edikkvann etterpå, fordi blekeren har den samme effekten. Blekeren er etsende, og bør ikke komme i kontakt med huden. Hvis treverket er veldig grått påføre også terrassebleker , før påføring av Trebitt terrassebeis. Oppsummering: Fukt underlaget og påfør terrasserens.


La det virke i minutter og skrubb med stiv kost. Når treverket er tørt påføres terrassebeis i ett strøk. Etter opptørring behandles terrassegulvet med Jotun Treolje, Jotun Treolje V eller Trebitt Terrassebeis. Gammelt impregnert treverk, ubehandlet eller oljet, behandles med Jotun Terrasserens i henhold til bruksanvisning. Værslitte flater stålbørstes eller slipes ned til friskt tre.


Blanke flater vaskes med Jotun Husvask og mattslipes. Gammel løs olje eller lakk, fjerner du ved nedsliping. Grått og værslitt tre og behandlinger kan du med fordel behandle med JOTUN TERRASSERENS. Husk at at edeltre må nøytraliseres med JOTUN TERRASSEBLEKER etter rensebehandling.


Slip bort fiberreising. Jotun er Norges ledende produsent av maling og pulverlakker, og er blant de ledende på flere områder både i Europa og på verdensbasis.

Skrubb godt med en kost slik at skitt, sopp og lignende løsner helt, og spyl godt av med vann. Hvis gulvet er veldig skittent, eller hvis det er flere lag med gammel treolje, må behandlingen gjentas. Bruk terrassebleker hvis du ønsker å lysne sterkt mørknet treverk.


Det er anbefalt å legge på terrasserens mens treverket er vått. Den du linker til ser jo passe værslitt ut på forhånd. I tillegg suger denne godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg