mandag 10. juni 2019

Kule veggklokker

Veggklokker i flott moderne design. Flere materialer som stål, glass og tre. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere?

Vi hos CoolStuff elsker kule klokker! Flygende klokker, binære klokker, rullende klokker og andre morsomme klokker finner du her. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker.


Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bygg.


Klokker for vegg eller bord.

Finn den som passer ditt hjem best! KLOKKE PÅ FOT KAMUDI 1. Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Pynt opp hjemmet med stilige veggklokker og bordklokker fra kjente merkevarer.


Fast frakt 50kr - Gratis over 699kr - Rask levering med A-post- Kan hentes Gratis på vårt lager utenfor Sarpsborg i Østfold - Ta en titt på nettbutikken for andre. Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke! Hvilken passer best inn i ditt hjem?


Et gammelt klassisk design, eller et mer vågalt og moderne? Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”- veggklokker. Stort utvalg veggklokker i ulike størrelser, farger og design.


Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Kule veggklokker – fancy stykker til det moderne hjemmet. Category: DIY - Gjør det selv. Ekstraordinære, moderne triks på veggen hjemme. Kjøp en ny klokke til hjemmet fra nettbutikken Trademax.


Vi har både klokker og annet spennende interiør til ditt hjem. Møbler og interiør på nett!

Hurtig levering over hele landet! Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg