onsdag 5. juni 2019

Ramme til puslespill

Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker! Lærerikt puslespill der kun fantasien setter grenser for hva som kan lages. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Er det flere gamere der ute som også er glad i puslespill ? Pusling er gøy, og det er veldig fristende å ramme det inn når det er ferdig!

Men man kan selvsagt krølle det sammen og putte det tilbake i eska. Som her, et puslespill på 5brikker brettet i fire. Pleksiglass er et ideelt materiale for alle typer rammer.


Vi tilbyr spesial- og standard størrelser. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Det er en presentasjon som ikke forsvinner i mengden i dagens informasjonsalder. Puslespill med plate under brikkene og permanent ramme rundt.


Et puslespill i god kvalitet kan brukes igjen og igjen og det er moro for både barn og voksne.

Her på Puzzleshop har vi ett stort utvalg puslespill til både store og små. Vi forhandler puslespill med alt fra 5- 32. Så om du er nybegynner eller en stor puslespill entusiast, så finner du nok din smak. Fire fargerike puslespill av kjøretøy man kan se på en byggeplass. Hvert puslespill har sin plass i esken.


Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. På samme måte regner du ut rammens høyde.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Sette sammen et puslespill kan være en tidkrevende prosess, og det er bare naturlig å være nølende når den tid kommer til å ta din puslespill fra hverandre og sette den tilbake i esken. Heldigvis kan du ramme inn puslespill og bevare det i årene som kommer.

Liming og innramming puslespillet er en enkel og morsom prosess. Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetesleker - Rask levering - Kjøp her! Når siste biten skal legges kommer den fantastiske følelsen og puslespillets motiv viser seg. Uansett hvor mange biter puslespillet inneholder er belønningen like stor. Vi måtte sette oss og tenke på hvordan vi kunne lage et slikt puslespill på en meningsfull måte, og dermed oppsto ideen om puslespill med en fast ramme på innsiden av den ytre rammen.


Logg inn for å følge dette. Pakke med puslespill i lakkert tre med solid ramme , som består av puslespill med biter og puslespill med biter. Ramme inn puslespill.


Temaer innen husarbeid: klesvask, vaske opp, rengjøring, hygiene. Størrelse: x cm. Solid puslespill i tre for de små fingrene. Stimulerer hånd-øye-koordinasjon og finmotorikken.


Du må være logget inn for å publisere en omtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg