mandag 17. juni 2019

Kunst på veggen

Alt som er relatert til kunst. Noe du har sett, noe du er nysgjerrig på , kunst du eier eller lignende. Kunst til alle Skal du kjøpe andres arbeider finnes det mange bilder som ikke koster flere titusen kroner.


Det er mange som tilbyr bildeprodukter i sjiktet mellom Ikea og klassiske gallerier. Vi har gjort et utvalg av kunst som selges på nettet og som alle kan ha råd til.

Anne Angelhaug har nettgalleriet Galleri Angelshaug. KUNST er et magasin som gjennom året gir en unik mulighet til å bli kjent med de største norske kunstnerne, få en presentasjon av kunst på en folkelig måte, samtidig som det er et eksklusivt og tidsriktig magasin. I vårt artikkelarkiv finner du Norges største samling kunstrelaterte artikler. Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer.


Med slagordet Affordable Art sier det seg selv at her finner du kunst og pynt som vil kunne passe en lommebok som ikke helt er i kunstauksjon-kategori. Gorilla-trykket av svenske Cassandra Rhodin er et tøft valg som vil se like bra ut i glass og ramme, som tapet opp på veggen med fargerik dekortape. Kjøper kunst på Instagram.

Julie har kjøpt masse kunst gjennom Instagram ved å følge unge kunstnere og grafikere der. Hun er også en tilhenger av å byttelåne med venner og kjente for å endre uttrykket i leiligheten. Julies beste tips til kunstkjøpere med et begrenset budsjett er å kjøpe grafikk. Leter du etter noe nytt å henge på veggen ? Vi har et stort utvalg af lerretsbilder til rigtigt gode priser.


Dette er kunsttrykk på lerret som tilfører vakre farger til din stue, soverom eller hvorfor ikke kjøkkenet. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Dype, flate, små, store, med og uten dekor - la dine mest form- og fargerike tallerkener få en fremtredende plass på veggen. Gå vekk fra de tradisjonelle opphengene og skap et kunstverk med det du har. LES OGSÅ: Lamper er også kunst. Synes du bildene du har på veggen ikke kommer til sin rett, eller er du usikker på hvordan du skal henge opp nye, her er noen tips.


Sammenlign tilbud på Kunst til veggen i kategorien Kunst fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Kunst ved hjelp av vår tjeneste. Her er det ingen klumpete strømforsyning, tilkoblinger eller annet som stikker ut, heller ingen lysende Samsung-logo på fronten. The Frame er ikke spesielt tynn, men fullstendig flat hele veien rundt, og kan dessuten henges tett inntil veggen , dersom du benytter det medfølgende No Gap veggfestet.


På resepsjonsveggen i fylkeshuset i Hamar har Kunstbanken Hedmark Kunstsenter skiftende presentasjoner av kunst og kunstnere fra Hedmark.

Nå vises blant annet maleriet Deilephila elpenor (Stor snabelsvermer eller geitramssvermer) av Siri Bjerke fra Ringsaker sammen med ti andre verk av forskjellige kunstnere, som stilles ut for ansatte, besøkende og et allment publikum. Våg å vise kunst i ditt hjem. Fremhev og forsterke din egen identitet med det du henger på veggen. Det koster litt mer, men det gir lengre holdbarhet og et fantastisk resultat (spesielt på mørke bilder). Velg reflektfritt glass.


Vi har stilige kunstplakater som egner seg godt til nordiske hjem. Artroom tilbyr mange forskjellige kunstvarianter. Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt: så snart bildeskinnen er installert trenger du aldri mer å borre hull i veggen ! Heng opp dine bilder, fotografier, plakater og rammer med hjelp av de forskjellige bildekrokene og bildehengerne fra STAS.


Kunst , kunst på veggen der- Fire kunstverk fra kjente kunstnere gir inspirasjon til kreativt arbeid med de fire elementene gjennom et barnehageår. Barnehagen ønsket å jobbe med kunstbilder fra både et naturperspektiv og et kunstperspektiv. Nå begynner den flotte kunsten å komme opp på veggene på skolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg