torsdag 3. november 2016

Maling til garasjegulv

Alt-i-ett Garasjepakke Fra Mapei. Pent Slitesterkt Gulv Som Varer! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn maling til garasjegulv hvis du ser nå.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ?

Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring.


Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Dersom dette dreier seg om et vanlig betong eller sementgulv, uten særlig værbelastning, bør helt vanlig grå gulvmaling gjøre nytten. Går man til fargehandleren og ber om maling til et garasjegulv , tør jeg vedde på at de kommer bærende med helt ordinær Jotun Gulvmaling. For meg ser det ut til at epoxy er ganske så dyrt, ut fra andre tråder i forumet, så lurer på hvilke alternativer som er å anbefale.


Tror ikke at den oljevarianter er noe for meg, da jeg forstår at den blir blemmete pga vann, og det blir det jo på gulvet når isen smelter fra bilen om vinteren.

Epoxymaling er kun til innendørs bruk, ettersom UV-stråler kan bryte ned den ellers så solide malingen. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling, men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett.


For å sikre god heft til underlaget skal man forbehandleoverflaten med Hey’di KZ tynnet 1:med vann. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Når underlaget er gjort rent på denne måten, er det bare å vente til det blir tørt. Påføringen av epoksymalingen er rask og enkel.


Det beste er å blande med drill. To eller tre strøk maling er. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy- maling. Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk.


Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt overflate før jeg maler for å få det best mulig utseendemessig. Hva kan jeg bruke for å glatte ut gulvet? Dermed holder et 5L-spann til ca.


I menyen til venstre finner du også bilder og eksempler på bruksområder - i tillegg til en lettfattelig bruksanvisning som viser hvordan du flislegger ditt gulv i løpet av noen minutter.

Vi har alle typer og farger på lager i Sandefjor og sender varene hjem til deg i løpet av noen få dager. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.


Ja, det finner du på Maxbo. Sjekk ut Male Betonggulv Utendørs. Kontakt umiddelbart et GIFTINFORMASJONSSENTER eller lege. VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre.


VED HUDKONTAKT: Vask med mye såpe og vann. Ved nystøpt betong eller andre sementbaserte flater fjernes sementslam ved syrevasking eller ved lett sliping med grundig etterfølgende støvsuging. Ved vedlikehold av eksisterende malte, evt.


Eksisterende maling mattslipes og løs maling fjernes. Deretter støvsuges flatene. Normalt er strøk tilstrekkelig, ved store belastninger anbefales strøk. Omrør maling før påføring.


Den svake ammoniakklukten blir borte etter kort tid. Så tenkte jeg å male garasjegulvet osv før vi flyttet inn! Flisene til garasje i vårt sortiment er frostsikre, og er preget av en gjennomgående høy slitestyrke. Det spettete fargespillet i overflaten gjør de ekstremt varig overfor støv og møkk, samt at flisene er industrielt godkjent noe som gjør at de kan benyttes både inne- og utendørs. Trenger du hjelp til å velge riktig flis til din garasje?


Beskrivelse og egenskaper. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Slamhu løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes. Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann.


Flatene skal være tørre før videre behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg