torsdag 17. november 2016

Brun skinnbag

På Trendhim har du alltid 3dagers returrett. Vi ønsker å gi deg en fantastisk kjøpsopplevelse. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket. PINCHON BRUN SKINNBAG.


Legg til i ønskeliste.

Luksuriøs weekend-bag i skinn fra Tiger of Sweden. En skinnveske i brun kan du derfor kombinere til både lyse plagg som hvitt, beige eller oransje på sommeren, eller grått, blått eller beige til høsten og vinteren. Denne baggen er perfekt til kortere reiser eller weekend tur. I tillegg har bagen to utvendige lommer. Med en skinnveske får du kvalitet, funksjonalitet og stil i ett!


Med en weekend bag reiser du komfortabelt og stillig. Finn din favoritt blant fine weekend vesker for alle smaker og behov hos Morris. Brun skinnbag fra Tiger of Sweden.


Den har to korte håndtak og medfølgende skuldersstropp, samt bærehåndtak på kortsiden.

På innsiden har den en stor glidelåslomme og en stor åpen lomme. House er et norsk veskemerke i skinn. Veskene designes i norge. Materialet er røft skinn med god skinnkvalitet. Prøv også en seiler-inspirert herreveske med en maritim look, eller du velger en røff skinnbag tror vi du finner en god måte å bære med deg sakene dine på.


Den perfekte baggen til Weekendturer. Våre leverandører på frakt og betaling er: Posten Norge AS, AEX. Dette er en stor kvalitets- skinnbag som du blir glad i, og som bare blir finere med flittig bruk. Denne store skinnbagen passer fint til 2-overnattinger. Arbeidsveske i crocopreget skinn, brun.


Hos Ellos finner du vesker og kofferter til bra priser. Handle enkelt online! Upptäck ett stort utbud av dam- och herrväskor, plånböcker, mobilskal, ryggsäckar för vardag, sport och mycket mer! Skinnväskor online hos Shopalike!


Andiamo Cow, skinnbag i eksklusivt kalveskinn fra Italia. Like fin på reise til storby, til fjells som treningsbag. Det er i ferd med å utvikle seg et bredt utvalg av skinnvesker for menn, vi finner alt fra konservativt til superhot!


Klassisk skinn bag i kalvskinn med fin lyster och snygga sömmar.

Bagen har en glidelåslomme på fremsiden. Perfekt som kabin eller weekendväska. Ställbar axelrem-Kraftiga. Brandos sko har i løpet av få år rukket å bli en favoritt blant mange nordmenn.


Dixie skinnveske Kay brun. En flott og god hverdagsveske. Inni vesken er det en liten innerlomme med glidelås og mobillomme. Lang skulderreim som reguleres med spenne.


Vi leverer skinnvesker og reiseeffekter i topp kvalitet designet i Norge. Besøk vår nettbutikk, Gratis frakt i Norge! Vi har både herre-og damevesker!


Saffiano, en norsk nettbutikk, med et godt utvalg av tidsriktige varer, og solide leverandører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg