torsdag 24. november 2016

Elvang skjerf

Elvang - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Spar opptil på Skjerf. Fri levering til Norge! Shop dine favoritter hos Ellos nå!

Skjønt og deilig på stranden. Mykt, lett og lekkert skjerf i alpakkaull. ELVANG STOCKHOLM SKJERF. Stockholm – bredt, fyldigt luksus- skjerf.


De er vevet i luksuriøst 1 baby alpakka ull og har én farge på hver side, noe som gir et diskre og lekkert designuttrykk. Traveller er et lett og luftig sjal fremstilt av fantastisk myk 1 baby-alpakkaull. Mykheten og varmen merkes med det samme når det slynges rundt skuldrene.

Mykt alpakka- skjerf i ensfarget grå. Visjonen var å forene skandinavisk design med alpakkagarnet fra Peru og på den måten hjelpe den fattige regionen der visjonen deres oppstod. Til kassen Mine sider Logg inn. Det beste Skjerf utvalget. Varmt og slitesterkt skjerf med minimalt nupping.


Herlig, hnådstrikket skjerf i supermykt materiale med vakre detaljer. Designuttrykket er elegant og klassisk, med rutemønster. Vakkert skjerf af mykeste 1 baby alpakka ull. Skjerfet er dobbeltvevet med ulika farve på hver site, hvilket giver et eksklusivt designudtryk til et klassisk skjerf.


Fås i både maskuline, feminine og unisex farvekombinationer. Copenhagen skjerf Copenhagen sjalet er designed i et klassisk tern, der leder tankerne hen på de velkendte skotske tern. Designet kommer virkelig til udtryk, når det slynges rundt om skuldrene. Noen av pleddene kommer i 1 alpakka, andre består av en blanding av alpakka og lammeull. Kjøp den nye skjerf kolleksjonen.


Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom!

Madrid er et fantastisk skjerf med lange frynser i læder-look (alcantara). Takk for at du meldte deg. Laget av alpakkaull som varmer godt. Kan vaskes på ullprogram på grader, men rens anbefales.


Hvert produkt er resultatet av dyktig, lokalt og originalt håndverk kombinert med moderne skandinavisk design. Kvalitet, tradisjon og sosialt ansvar er de bærende prinsipper i firmaet som også er fairtrade registrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg