tirsdag 29. november 2016

Dekor klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gjør ditt hjem enda finere i dag. Dekor - Alltid mange varianter.

Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Vi leverer klistremerker i alle størrelser, farger og fasonger, etiketter på rull, vindusdekor i store serier, bakrutestreamers og produktmerking. Vi kan ta hånd om hele prosessen fra design til pakking og utsendelse. Fra våre printere kan vi levere konturskårede klistremerker med utendørs holdbarhet.


Dersom du ønsker båtnavn kan det bestilles i skjemaet under, og du må gjerne ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud på striper. Vi tilbyr det meste innen klistremerker , bildekor, klestrykk, reklameartikler, trykksaker og bildeprint, på både lerret, banner og standard klebefolie. Vi utfører lasergravering på det aller meste, alt fra glass til bakekjevler.

Vi kan også hjelpe deg med standard webdesign tjenester. Skilt og dekor er visuell kommunikasjon på sitt mest taktile. Det er oppmerksomhet og det er formidling av budskap, ofte i én og samme pakke. Vi har stor kunnskap på dette området, og vil gjerne hjelpe deg med utforming, produksjon og montasje av dekor. Det finnes mange gode løsninger.


Vi tar gjerne med prøver på ulike typer dekor film og kommer på en uforpliktende befaring. Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg! Vi har i hvert fall besluttet oss for at våre standard- klistremerker med trykk er firkantede, løse klistremerker i enten papir eller plast (vinyl), med mulighet for spesiell overflatebehandling. Leter du etter noe annet? Skal du ha små stickers utskåret i spesielle former, så bør du se på etiketter.


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Bildekor, bilreklame, profilering av bil og klistremerker til bil til rimelige priser.


Vi hjelper deg med design, gode råd og montering av bildekor, alt til en. Norges største forhandler av skiltmerker! Skiltmerker, dekor og tilbehør til bil fra Norgesmerket.


Lei av det blå skiltmerket på. Vi er kvalitet til riktig pris.

Vår ekspertise er design, produksjon og montasje av skilt-ogdekorløsninger. VEGGER OG GULV: Den franske bloggeren Poligom har brukt klistremerker på både vegger og gulv. Flisene er fra homedepot.


De kan fjernes med varme. ULIKE DESIGN: Også i norske butikker kan du kjøpe flisedekor. Oppdrag Hopp over Oppdrag. Veifinning på Tveit skole, Askøy. Skilting og foliering Hovseter Idrettshall.


Vi som jobber her har lang erfaring med dekorering av biler og bygg. Den gang som nå har vi de samme samarbeidspartnerne, produsentene og montørene som har vært grunnlaget for vår virksomhet. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg