mandag 21. november 2016

Gråfarger maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.

Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå!


For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her.

Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor stor forskjell det kan være på gråfarger. Der finnes både helt nøytrale gråfarger uten underliggende toner samt gråfarger med undertoner av brun, grønn og blå. Vi har samlet forslag til en flott gråfarge til ditt rom. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Vi har malt med Skumring og har ingen problemer med at uønskede farger dukker opp. Tidligere hadde vi Byhvit som er nesten hvit, men den gjorde at fabrikkmalte dører og lister så så gule ut. Begge skal være rene gråfarger meg bekjent.


Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS-koden. De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg. I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige.


Velg en husfarge som passer stilen og omgivelsene. Det finnes en rekke gråfarger – varme, beige og kalde gråtoner. Flere har valgt en gråfarge på huset de siste årene og har vært veldig fornøyde med det.


I dette innlegget får du forslag til mange fine gråfarger og hvordan du kan bruke de.

Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset?


Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Grått kan man kombinere med de fleste andre farger, så det er ikke rart at mange velger akkurat en gråfarge når de skal male. Det finns også et stort utvalg av grå farger , alt fra de lyse, milde nyansene til de mørkere fargetonene som forsterker kompleksitet og holdning. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Hva synes du er fint? Vi har en liten time på å bestemme oss hundre prosent før malerne kommer.


Så er det bare å holde tunga rett i munnen og krysse fingrene for at vi tar det rette valget. Hvis ikke så er heldigvis ikke maling det vanskeligste å endre på i fremtiden! Selv om det er godt å slippe! BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Hent fargeprøver hos en fargeforhandler.


Detaljfargene påvirker fasadefargen. Hvordan fasadefargen oppleves, styres også i stor grad av hvilke farger du velger på vindus- og dørkarmer, vindskier, terrasse etc. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg