mandag 21. november 2016

Heftgrunn

Sjekk ut grunning før maling. Finn de beste prisene på nettet. På vanskelige overflater, som plast, kobberrør og blanklakkerte overflater bør du alltid grunne med spesialgrunninger for å få bedre vedheft, fortsetter han.


Heftgrunn kan brukes på tidligere malte og lakkerte flater. Hvorvidt du må grunne bestemmes til syvende og sist av malingsystemet. Legg til Kjøp og Hent.

Nytt panel må først behandles med kvistlakk. Når underlaget er vanskelig er heftegrunn ideelt. Dvs når underlaget har så liten struktur at selve malingen vil få dårlig feste.


Det handler særlig om glatte underlag som kjøkkeninnredninger og laminatfliser. Spesialgrunning for å forsegle fargeflekker som er vanskelige å. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Tjæralin heftgrunn er en grunning basert på modifiserte alkyder for bruk på underlag av tapet, strie, panel, sponplater og tidligere malte flater. Underlaget må være rent og tørt før behandling.


Løse trefibre må fjernes ved pussing eller sliping.

Hefter også godt på vanskelige underlag som keramiske fliser, plast, glass m. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag. JOTUN HEFTGRUNN ING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Benyttes på underlag som treverk, bygningsplater, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater etc. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Det mest overraskende med testen er kanskje at heftgrunn ingen fra den kjente norske malingsprodusenten Jotun fikk bunnkarakter i testen. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Gjør prøveoppstrøk på fliser og plast for å kontrollere hefteevnen. Kan overmales med akryl- og alkydmaling. Butinox Futura Grunning inneholder sopp- og råtehindrende midler som motvirker råte.


Ingen annen grunning på det norske markedet som gir bedre beskyttelse. Etter omfattende etterarbeide med båndsliperen bruker jeg nå konsekvent oljebassert grunning. Her hvor det er brukt lakk med blank overflate er jeg ikke i tvil.


Selv med pussing og nedmatting kan det være partier igjen.

Kan man bli forelsket i en farge? Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg