onsdag 16. november 2016

Butinox oljebeis fargekart

Sjekk ut butinox oljebeis fargekart. Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning.


Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende.


Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. Finn ut hvor mye maling du trenger. Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Butinox oljebeis fargekart

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler.


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Gir ingen fiberreisning. For­ behandling med grunning er ikke nødvendig. På utkikk etter oljebeis? En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


La deg inspirere av våre brosjyrer og fargekart. På tide med fornying? Trykk på brosjyreforsiden for å laste ned. Med Butinox Oljegrunning, Oljebeis og Oljebeis Oljedekkbeis kan du værekan sikker på atsikker fargenpåogatoverflaten seg lenge, treverket og Oljedekkbeis du være fargen og holder overflaten holder og segatlenge, og at treverket blir beskyttet på beste måte.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Dekkbeisen har et høyt tørrstoffinnhold og har god vedheft til underlaget. Butinox Oljedekkbeis er en høykvalitets tiksotrop oljedekkbeis med god vannfasthet og lang holdbarhet. Scanox Meny Hovedmeny.


Butinox oljebeis fargekart

Trebitt oljebeis hvit ltr Jotun 14- per box Kjøp. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg