torsdag 10. november 2016

Parasoll europris

Parasoll europris

Parasoll til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Vi har også flere typer parasollfot og parasollvekt. Hvilke assosiasjoner dukker opp når du tenker på fritid? Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Europris håper å kunne tilby det du måtte tenke på. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming. Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene.


En stor parasoll beskytter bedre mot solen enn en mindre parasoll. Du har sikkert merket det selv enten på besøk hos venner, eller kanskje også i egen hage: Dere sitter og hygger dere med litt mat eller en kopp kaffe, under en parasoll som er litt for liten til bordet. En parasoll kan brukes til mangt. For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og vi tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En go stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn.


Tiden i hagen og uteområdene er spesielt viktig for deg, og dette tar vi på alvor. Vi har hagegrupper, hagestol, og hagebord i forskjellige varianter og prisklasser. Sjekk også våre øvrige produkter til hagen og uteområdene. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Alltid lave priser og et stort utvalg!


Parasoll europris

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Robust parasollfot i betong. Holder parasollen på plass når det blåser. Vær obs på at sterk vind og blåst kan velte alle parasollføtter. Velg en liten, praktisk parasoll hvis du skal ha den på en mindre plass eller på balkongen.


For større plasser i hagen kan du spenne opp et solsegl eller sette opp en større parasoll. Uansett hvilken parasoll du velger, så ikke glem foten - det er den som gir tyngden og støtten. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Parasoll europris

Ved å felle opp en parasoll med sjenerøse mål, skaper du et tak over dine hagemøbler og du får med det samme følelsen av å ha tatt med deg stuen ut. Vi har parasoller i mange utførelse, farger, størrelser. Proffparasoller, hengeparasoller, veggparasoller, solseil.


Les mer og kjøp i vår nettbutikk her! Hos Bohus finner du flere parasoller i ulike farger og størrelser, slik at du kan få en utgave som passer til akkurat din terrasse eller hage. La deg inspirere til hvordan du kan få det perfekte uteområdet for deg! Inspirasjon til hage og uterom finner du på IKEA.


Velg mellom alt fra store loungesett og sittegrupper til stilige loungemøbler og regulerbare utestoler. Gjør uteområde komplett med koselig tilbehør som hageputer, blomsterpotter, lanterner og solcellelamper. Med en varmelampe og en parasoll er du klar for hele den norske sommeren.


Du får mer ut av sommeren med de riktige hagemøblene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg