tirsdag 8. november 2016

Ferdigmalt smartpanel

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. Jordfarger, pasteller - og sterke farger for de som tør.


Fargene er utviklet i samarbeid med interiørstylist Signe Schineller. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. Talgø Takpanel er av høy kvalitet og har års garanti.


Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke.

Lysekte- gulner ikke. Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Malingen som brukes i trevarefabrikkene herder ved hjelp av UV-lys og gir en meget hard og ripefast overflate. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel.


Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk. Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel.


Det har en tykkelse på hele mm, som gir dypere og penere profiler. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt panel i tak. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere striper med umalte områder. Overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren.


Skagen og Tåkedis eller ubehandlet. Her viser vi deg hvordan smartpanel kan brukes, enten du skal forandre på kjøkken eller soverom. Jeg vil anbefale deg å tenke gjennom akkurat det.

Stående panel i HELE huset kan bli litt mye. Vi har brukt ferdigmalt smartpanel i yttergangen vår, det holder for min del. I resten av huset har vi glatte hvite vegger. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg