torsdag 3. november 2016

Design veggklokke

Veggklokker i flott moderne design. Flere materialer som stål, glass og tre. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt!


Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager!

Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker. Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke ! Hvilken passer best inn i ditt hjem? Et gammelt klassisk design , eller et mer vågalt og moderne?


Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg. Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald.


Day har et vakkert og tidløst design , og passer inn i de fleste interiør.

Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke. Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Søk etter design veggklokke på Kelkoo. Sammenlign tilbud på design veggklokke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Elegant og enkel veggklokke.


Stilrent veggur i to forskjellige utførelser, en krom- og en kopperfarget variant. Fronten er i glass og klokken har hvit urskive. Lave priser og rask levering.


When a great deal means a great deal! Finn lavest pris på Veggur og klokker fra en rekke nettbutikker. Vi hjelper deg å spare penger på netthandel. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Stort utvalg veggklokker i ulike størrelser, farger og design. Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad. Så kan det så klart varieres mellom ulike modeller – kjøper du et lite veggur i klassisk stil eller et med tøft og tydelig design så gir det ulik effekt i rommet. Kontrasten mellom den hvite urskiven og de svarte tallene gjør det lett å avlese klokken.


Urets enkle nordiske design passer inn i stort sett alle miljøer.

Klokken har tydelige tall og visere. Uansett hvordan du disponerer tiden din er den viktig å holde styr på. Sett et personlig preg på hjemmet med en unik veggklokke. Her finner du veggur og klokker som hjelper deg med nettopp det! Finn din favorittklokke blant merker som Nordahl Konings, Rosendahl, Mondaine og Georg Jensen.


Koselig veggur i antikk design. Den hvite urskiven er beskyttet av glass foran og har svarte romertall. Også viserne er svarte. Finn et veggur som passer til ditt hjem. AA-batteri (selges separat).


Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen?


Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg