fredag 24. januar 2020

Vintage møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos.

Møbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. På utkikk etter møbler som ingen andre har? Fraktprisen regnes ut ifra møbelets vekt. Butikken vår er fylt med nøye utvalgte interiørprodukter av høy kvalitet, med personlig og romantisk sjarm.


Vi har et stort utvalg av vakre møbler som er inspirert av gamle autentiske og unike møbler i fransk landstil. Her finner du store spisebord med sjel og masse vakker patina, herlige franske sofaer og stuebor flotte skap og selvfølgelig vakre jernsenger i romantisk nostalgisk stil i vakre nyproduksjoner med flotte autentiske detaljer. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!

Kjære kunde, vi har problemer med kalkulering av riktig fraktkostader på møbler i nettbutikken. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs. Vintage møbler og dekorasjon fra India. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene.


Hos Ruberno Classics finder du det hele. Her er en samling af originale, brugte møbler , som med deres unikke historie kan være med til at skabe den stemning og det udtryk, du ønsker i dit hjem. Vi anbefaler å legge ved vedlikeholdsproduktene som nevnt i produktbeskrivelsen ved kjøp.


Vi tilbyder udelukkende flotte og unikke møbler i høj kvalitet. Vores møbler i vintage design er i særdeleshed en vigtig parameter, når man skal beskrive stemningen i et rum. Søling og flekker fjernes med en fuktig klut så raskt som mulig etter søling. Ikke bruk for mye vann.


Vårt brede utvalg av møbler i eikefinèr er omhyggelig utvalgt basert på strenge kvalitetskrav, med fokus på brukervennlighet i forhold til rengjøring og vedlikehold med et rent og tidløst design. Vi fører kjente og unike merker fra hele verden til dame og herre. Hos oss får du det siste innen trender og med personlig service! Velkommen inn til nettbutikken.


Vårt utvalg av møbler , som består av alt fra sofaer og stoler til spisebord og interessant interiør gir deg muligheten til å lage en funksjonell og godt designet interiør. Her vil du garantert finne sofaer, hagemøbler, tilbehør og dekorasjoner til hjemmet ditt!

La deg bli inspirert og forny ditt hjem. Trenger du nye spisestuestoler, nytt bord eller kanskje oppbevaringssystemer? Minimalistisk, unikt, klassisk eller vintage - vi har litt av alt!


Leter du etter en ny stol eller kanskje du leter etter nye utemøbler? Vi fører et bredt utvalg av møbler fra både kjente og ukjente møbelprodusenter. Noen ting var bedre før – Her kan du se noen herlige retro og vintage møbler til boligen fra norske nettbutikker. Retro skinnsofa – Mint Green.


Nydelig retro skinnsofa i super-stilig mintgrønn farge. Til tross for at sofaen er ny har designerene bak den fått frem en nydelig patina i stoffet. Vi har sofaer til enhver smak som skal være prisgunstig, i ulike kvaliteter og sittekomfort. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter.


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg