tirsdag 7. januar 2020

Terrassebeis tilbud

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Få kontroll over over bedriftens tilbud og avtaleprosesser. GetAccept hjelper deg med å komme i gang allerede i dag.


Book din personlige demo her! Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Terrassebeis , Gulv,. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.

Gjøco - Herregård Terrassebeis 7L. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger.


Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat. Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene.


SIOOX TREBESKYTTELSE PREMIUM TERRASSE 3L - TRINN Alt trevirke utendørs må behandles for å stå imot vær og vind. Ofte brukes det terrasseolje, terrassebeis eller maling, en prosedyre som er dyr og tidkrevende. Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall.


Fargen Terrassebrun er en varm tradisjonell brun tone. Terrassebeis Harmoni Soldekk (7L) er en høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk, der ett strøk er nok. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis , gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Alt til jul Les ukens kundeavis her Se ukens tilbud her Bli medlem i vår kundeklubb Bærekraft og milj.

Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg