tirsdag 21. januar 2020

Utendørs beis fargekart

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Sjekk ut Beis Utendørs. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


Utendørs beis fargekart

Været blir mer og mer ekstremt – det gjør. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Vi vet at de fleste har en formening om hvilken hovedfarge de ønsker til huset sitt, fortsetter Klæboe Mørkve. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme. Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Den er basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer.


Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. Og når man skal igang med malejobben, ønsker man å finne den perfekte fargen, og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge. Huset er vår viktigste eiendel. Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart hvor Jotuns fargesjef har funnet frem de beste fargene til huset.


Se fargekart for utendørs maling og dekkbeis. Bruk Drygolin Dør og Vindu eller Demidekk Optimal Vindu. Viktig med fargeprøve Trebitt Oljebeis finnes som fargeprøve og som liters prøveboks i butikk. Gjør opp-strøk på samme type treverk som du skal beise.


Ved feil fargevalg g jort rett på vegg, kan forandringer vanskelig. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Fargekart Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle. Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater enn maling, men tykkere sjikt enn beis. Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis.


Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis , og lengre nedbrytningstid. Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. I fargekartet Fargerikes Utendørs Favoritter har vi samlet nydelige farger til ditt hjem. Treverkets glød og struktur vises ekstra godt hvis du velger beis.


Til både moderne og tradisjonelle hjem kan du velge dette med stor trygghet. Ekstra lekkert er det når en setter det hele sammen med en rustikk mur i skifer eller glatt murvegg. Selv om høsten er her kan du fortsatt beise med Trebitt Oljebeis.


Faktisk kan du beise i ned mot -grader så lenge underlaget er rent, fast og tørt. Beis er en gjennomsiktig farge, med pigment, som legger vekt på den fine strukturen og aldringen av treet. I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis , fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt.


Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg