tirsdag 14. januar 2020

Tørketid grunning

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte. Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden.

VISIR OLJEGRUNNING KLAR kan benyttes som grunning på edeltre før behandling med Jotuns BENAR produkter. Snarest mulig og senest innen måned må grunnet treverk ferdigbehandles med ønsket produkt. Hey’di KZ forbedrer mørtelens bruksegenskaper, og sikrer god heft til underlaget. Har grunnet terrasserekkverket med grunning , på boksen står det tørketid timer.


Med denne malingen bruker du sparer du ikke bare massevis av ti du får det samme fine resultatet – helt uten grunning. Eksperten forklarer hvordan her! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Anti-Rust Primer er en effektiv grunning som inneholder zink og som gir et perfekt underlag for overmaling av de fleste typer maling. Den stopper rust og hindrer ny rustdannelse. Den gir i tillegg en jevn overflate som er en fordel der store områder er angrepet av rust.


Det kan være vanskelig, spesielt for amatører, å få en jevn og fin flate bare med to strøk, for eksempel på gipsplater eller en sugende puss. Derfor anbefales det gjerne grunning og to strøk, sier han mens han forteller videre: – Samtidig vil profesjonelle malere som regel kun male to strøk uten grunning på de samme platene. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Bruk priming: Påføres med kost eller rull på rent og tørt underlag. Grunning av båten er en svært viktig jobb av flere årsaker.


Grunnlaget for et perfekt malingsresultat er kvaliteten i de forberedelser du gjør. Grunninger brukes både over og under vannlinjen for å sikre heft, både til overflaten og påfølgende malingsstrøk. Butinox Oljebeis har et høyt tørrstoffinnhold og er forsterket med lysfilter og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og beskyttelse mot skadelig sollys. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Produkter til bil og motorsykkel.


Teknisk datablad Egenskaper og fordeler Den beskytter mot begroing og forvitring. Grunningen gir god inntrengning og gir god heft til TAKSITT Spesialmaling for Utvendige Tak. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.

Kan det brukes til underlag for tokomponent epoksy på kai? Hvor mye dekker dette i på kvadratmetre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg