onsdag 22. januar 2020

Veggplater vaskerom

For å unngå skader i rom med mye fuktighet må du derfor bruke fuktbestandige plater. Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige rom og passer overalt hvor du trenger ekstra beskyttelse mot fuktskader, som for eksempel vaskerom , grovkjøkken, eller i kjelleren (klimaklasse 2). Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene tips til et praktisk vaskerom - Planlegging - ifi.


Personlig er jeg ikke særlig glad i MDF, og fuktegenskapene er ikke spesielt gode, men for et greit ventilert og vanlig vaskerom holder det selv om jeg ville brukt noe annet. I våtrom stilles store krav til fuktbeskyttelse.

Samanlikna med våtromsbelegg (vinyl) er det meir tungvindt og dyrare å legge, det er tyngre å halde reint og viss du ikkje har golvvarme er det kaldt å gå på. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov.


Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplater til kjøkkenet.


Disse robuste veggplater egner seg godt i for eksempel garasje, sportsbo vaskerom , teknisk rom, driftsbygning, renseanlegg og produksjonslokale.

Forestia Elitex Pi dekoren Venezia sand montert i vaskerom. De er centimeter brede, så de fleste vil kunne legge nytt panel på et rom i løpet av en kvel sier Mangseth. Huntonits fiberplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom , bad utenfor våtsone og kjøkken, under forutsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Platene er også motstandsdyktige mot store temperatursvigninger og er derfor meget god egnet til hytter som ikke er oppvarmet hele tiden.


Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing. Kjøkkenplater - Kitchen wall - er et rimeligere og enklere alternativ til flis. Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass. Her er nokre forslag til inspirasjon!


MegaFlis fører en rekke panel og panelplater. Vi har baderomsplater og baderomspanel, samt kjøkkenpanel og tak- og veggplater i MDF. Baderomspanel er et godt alternativ til flis. De er enkle å montere, lette å rengjøre, og et rimelig alternativ.


Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom ? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Har du ikke eget vaskerom kan du innrede en del av kjøkkenet som vaskehjørne. Denne familien manglet derimot ikke plass, men trengte oppgradering av det gamle kjellerrommet.


Vaskerommet i kjelleren var ved famliliens overtagelse av huset uten en skikkelig arbeidsbenk, tilstrekkelig lys og ditto skapinnredning.

Denne anvisningen beskriver krav til og gir anbefalinger om størrelse på og innredning av baderom og toalettrom i boliger, samt enkelte vaskerom. Anvisningen beskriver ulike krav til tilgjengelighet i byggteknisk forskrift (TEK17) og viser eksempler på sanitærrom som oppfyller de ulike kravnivåene. Vårt baderomspanel er utviklet spesielt for bad og produseres av BerryAlloc i Lyngdal, Norge. Panelene våre er våtromsgodkjente og kan benyttes i våte soner som på ba i dusj, ved vask og på vaskerom.


Og i alle andre fuktige rom. Et Huntonit tak går aldri av moten, og det er prisgunstige å kjøpe produktene fra Huntonit på nett hos oss på Bygghjemme. Fiberplatene fra Huntonit er et naturprodukt, og lages av råvarer fra nærområdet.


De tåler fukt og kan derfor brukes både på bad og vaskerom , så lenge det er god ventilasjon og takhøyde i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg