tirsdag 21. januar 2020

Stor glasskrukke

Vi har matoppbevaring i alle slags former, størrelser og stiler. Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Glasskrukker er blant annet utmerket å oppbevare.


Sneppertlokk og tetting gjør at krukken er aromatett og beholder smak og duft lengre. Finnes i flere størrelser– passer tørrmat, syltetøy, marmelade etc. Jeg var ute etter en stor glasskrukke med mel i som jeg kunne ha femme på benken.


For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer på krukker, bokser eller flasker. Europris - Mer til overs! Plastkrukke hvit ml. Hvit krukke med innerlokk (liner) og dob. Nydelig glasskrukke fra Lene Bjerre Design med gullfarvet topp.


Stor glasskrukke

Kommer også i liten utgave. Kan legge til at farven er sort, men holder man den opp mot lyset, har den ett lite blåskjær. HC glasskrukke med lokk 4- Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med i vår vipklubb. STOR glasskrukke fra Mille Moi Enormt stor glasskrukke fra Mille Moi med glasslokk.


Sett med målekopper med praktisk helletut i porselen fra Riviera MaisonMål på den største bollen er D: 11cm H: 7cm NB Disse kommer ikke inn igjen da de. Krukker og potter utvalg. Det fine med akkurat denne typen produkter er at det finnes så mye å velge i. Stor glasskrukke Stor glasskrukke som kan brukes til pasta, gryn, mel, småkaker eller lignende.


Du kan velge og vrake i alle slags teksturer, former og farger. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


God kjøkkenklut i perlestrikket. PORT glasskrukke - stor modell. Kan brukes som lyslykt, vase m. Menuetts krukke passer utmerket til sylting, konservering eller oppbevaring av tørrvarer.


Lokket på krukken sitter på plass ved hjelp av en kraftig bøylelås i metall. Vil du sterilisere krukken med varmt vann, går det helt fint, bare husk å forvarme krukken med varmt kranvann først. En stor krukke i glass med lokk. Black Cherry stor krukke.


Den herlige sødmen av saftige, modne sorte kirsebær. Pris NOK 39inkl. DOROTEA krukke med lokk - stor. Det lille metallokket har en fin antikkgullfarget finish. Materiale: Glass, metall og plast.


Stor glasskrukke

Glassbeholderen er kjempelekker som krukke men også som en stor blomstervase. Ernst Kirchsteiger jobber med et rent, enkelt formspråk og produkter laget av ekte og ærlige materialer. Produktene er skapt etter hans eget behov og man skal kunne bruke dem både til hverdags og fest. Ideer for å fylle en stor glasskrukke Ideer for å fylle en stor glasskrukke Tomme krukker, fra små gelé beholdere til melk jugs til store glasskrukker, er stor for bruk i en rekke applikasjoner. Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din.


En trendy krukke som også er lekker som vase! Lagre tørket frukt, urter og krydder i fine glasskrukker. Utmerket til konserver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg