tirsdag 21. januar 2020

Terrassebeis fargekart

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.


Terrassebeis fargekart

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.


Noen timers arbeid er alt som trengs for å med god samvittighet kunne slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. Dermed gjenstår kun å nyte sommeren! Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! TREBITT Terrassebeis er det naturlige valget for et naturlig og flott utseende med lang holdbarhet.


Terrassebeis fargekart

Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder! Terrassebeis Harmoni Soldekk (7L) er en høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk, der ett strøk er nok. I vårt fargekart finner du tolv spesielt utvalgte og flotte farger å velge mellom.


Farger som forskjønner treverket samtidig som det beskytter. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.


Terrassebeis fargekart

Hvorfor er det viktig å vente til treverket er tørt? Fordi vått treverk ikke trekker til seg verken beis eller olje på riktig måte, og du kan ende opp med å låse inne fuktigheten i treverket. Fuktig treverk kan råtne etter en stund og hensikten med terrasseolje eller terrassebeis er nettopp å hindre dette. Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen.


Terrassebeis fargekart

Baron Extra Terrassebeis. En ekstremt dypt penetrerende silikonalkydbasert terrassebeis som fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse uten å bygge sjikt. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis.


Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg