fredag 24. januar 2020

Terrassebeis trebitt

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Finn trebitt terrassebeis fargekart. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Ved å bruke Jotuns produkter er du.

Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Les tester og omtaler før du kjøper. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Inntil års vedlikeholdsintervall.


Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!

En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. En enda mer effektiv måte å få en pen terrasse! TREBITT terrassebeis finnes i ulike fargenyanser, og gir et fint underlag på uterommet. Sammenlign pris med oss.


Den slipper litt på kvistene, men etterlater et pent ytre uten store skader av noe slag. Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill.


På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Butinox Terrassebeis motvirker uttørking og oppsprekking av treverket, og gir en matt og elegant, mettet finish. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer.


Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut.

Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Maling og beis - terrassebeis og vask.


Terrasserens, terrassebeis , terrassefornyer, terrassevask, impregnering. Gjør terrassen klar for sommeren. Baron Terrassebeis er en vannbasert terrassebeis som sikrer en vannbestandig beskyttelse og gir en meget pen beiseffekt selv på tidligere behandlede flater.


Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis. Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg