mandag 20. januar 2020

Vinglass iittala

Iittala Vinglass - Best pris i Norge! Handle online - tollet og klart til levering! Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig kunne servere en stor rekke av ulike typer vin. Holmegaard cabernet vinglass 36cl 1stk. Magnor alba fine line.


Bli den første som omtaler dette. Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin. Timeless design since. Resultatet ble Essence, hvor alle glassene har lik størrelse på fot og stett.


Populært og trendy servise i friskt stripemønster.

Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Gode priser og rask levering!


Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Server den runde fruktige rødvin i disse Essence-glass fra iittala. Glassenes design bidrager til en flott servering av de velsmakende dråper og vil forbedre vinopplevelsen. Den rene formen fremhever vingleden, og glasset har et moderne design med svært tynt glass.


Blant vårt store sortiment, har vi flere typer vinglass. Det er utrolig gøy å samle på fine vinglass. Her finner du rødvinglass, hvitvinglass og champagneglass. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker!

Vannglassene minner om vinglass i utformingen, men kan også brukes utenfor selskapsbordet. Esken inneholder glass. Serien består av to karafler og seks glass i ulike størrelser, hvor av fem står på samme høyde. Designer: Alfredo Häberli.


I dag er han en velkjent internasjonal designer med base i Zürich. Fyll i feltene nedenfor og trykk på Lagre. Din vurdering vil da bli publisert for alle kunder. Vi forbeholder oss retten til å ta bort vurderinger med innhold som.


Dessertskålen er samtidig også et champagneglass så det er mulighet for flere bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg