mandag 13. januar 2020

Stor lyslykt

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Stor lyslykt

Dekorer med detaljer fra Jotex. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig. Finnes i flere størrelser, slik at. Lyslykt , stor Beregnet levering 12.


Skap en varm og gjestfri entré. Fungerer utmerket både innen- og utendørs. LAMA GLASS LYSLYKT - MINT STR. RUSTIKKE LYSESTAKE - HØYDER 27- Kjøp.


Koselig lykt med svart fot som skaper en god atmosfære i et rom eller utendørs. Leveres med dekorative steiner og en spritbrenner. Den dypere koppen er for brensel, og den mindre for telys og stearinlys hvis du ønsker å bruke det i stedet for drivstoff.


Lagervare - forventet levering 3. Omtaler Det er ingen omtaler ennå. Bli den første til å omtale “Rund lyslykt vegg – Halvor Bakke” Avbryt svar. Kunstneren Anne Rooslien har illustrert motiver av gårdsnisser til lyslyktene i to størrelser.


Stor lyslykt

Stemningsfult LED-lys, litt utenom det vanlige med blondekanter Diameter 5cm. Black Design har et bredt utvalg av lyslykter, og her finner du garantert noe som faller i smak. Hvilken lyslykt velger du? Ikke rart om du finner flere favoritter her. Halvor er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem, med fokus på lykter, lamper og tekstiler.


Georg Jensen Cafu Telyslykt 2pk blank 5. Stelton Classic Hurricane - liten lyslykt. Den gir fra seg et varmt og lunt lys, og er like vakker ute som inne. En stor lyslykt i metall med hullmønstrede sider. Lykten har runde føtter i metall under. Størrelse ca 15x15x1cm.


Stor lyslykt

En vakker, håndlaget lyslykt av mattsvart keramikk i kraftig gods som gir tyngde. Det sirkelformede mønsteret slipper gjennom det levende lysskinnet, og gir en koselig stemning. Et visst avvik kan forekomme ettersom lyslykten er håndlaget.


Se våre stearinlys, lysholdere og lykter. Lys opp interiøret og gi hjemmet ditt behagelige dufter med våre duftlys. Se det brede utvalget på ikea. Christiania Glasmagasin - Se utvalget her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg