torsdag 16. januar 2020

Varmereflekterende folie

Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Klistermærker og skilte på foliekniven. En løsning kan være varmereflekterende folie. Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene.


Varmereflekterende folie

Den reflekterer varme, opp til prosent av infrarøde stråler og prosent av UV-stråling. Lyset reduseres med opptil prosent. Den kan også brukes under vinylgulv, men da med en solid plate på minimum 6mm mellom folien og vinylen. Under Varmefoilen anbefaler vi en varmereflekterende plate på 6mm, kalt depron.


Varmefolien må legges og kobles av en godkjent elektroinstallatør. Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser. Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Disse varmereflekterende foliene vet jeg ikke om er så spesielle. Jeg blir ikke overrasket om du oppnår omtrentlig samme effekt med en hvilken som helst alufolie fra matbutikken.


At aluminium reflekterer varme er kjent. Men jeg har ikke oppfattet at tykkelsen er avgjørende for denne egenskapen. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.


Pakkes godt rundt pasienten og bruk gjerne tape for å lukke (medfølger ikke). Varmereflekterende folie som isolerer pasienten. Er ikke et ideellt produkt der pasienter kan forventes å ligge utendørs og vi anbefaler her å kjøpe Blizzard. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Det er heller varmereflekterende folie å få tak i. Den varmereflekterende typen finnes ihvertfall i en slags speiltype som gjør det vanskelig å se inn. Joda, det finnes noe som heter thermocover, men den er helt gjennsomsiktig, skal fungere som et ekstra lag vindu, så den hindrer jo ikke innsyn.


Stopper opp mot av solvarmen. Kan stoppe store deler av sollyset og bidrar med dette til å skape det ideelle arbeidsmiljø også ved direkte sollys. Foliene har innebygd UV-filter og reduserer falmingen av møbler og annet interiør.


Varmereflekterende folie

Hvis uhellet er ute holdes knust glass. Utvendig persienne samt markise er ikke aktuelt, selv om markise kunne funket. Kan se på screens, kjenner ikke til det, men er jo bare å søke.


Populære solfilm fra SolarGard. Solfilm til planglass (Vindu i bygning). EPS-materiale med et oversjikt av varmereflekterende aluminium. T2Reflecta platen legges på eksisterende gulv og bygger kun mm.


Jeg driver å skuler på Flexwatts varmefolie da jeg er i samme båt som deg. Begge er lagt på varmereflekterende depron matter. Isolerende og varmereflekterende folie for radiatorer. I tillegg til å ha stor vanndamp-motstand har disse foliene høyt refleksjonstall for varmestråling, 85–(og lavt emisjonstall, 05–15).


Flere produsenter har utviklet løsninger som baserer seg på nye typer underlag. Disse er isolerende og har i tillegg et varmereflekterende lag under selve varmeelementet. Produktet består av underlag som består av trinnlydsplater som har fått spesialbehandling.


De har spor til varmekabler og et belegg av aluminiumsfolie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg