mandag 6. januar 2020

Standardmål rammer

Fraktfritt over 3kr. Vi har kort sagt rammer som passer i alle hjem, eller sagt med andre ord – en ramme for enhver person! Siden det alltid finnes vegger, bor kommoder, vinduskarmer og mye annet å fylle opp med fine rammer , er det alltid like aktuelt for oss å fylle opp utvalget vårt for at du skal kunne oppdatere hjemmet ditt med nye rammer. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem?

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Mange riktig flotte bilder følger ikke standardmål og passer derfor ikke i en standardramme. Rammer på mål i vårt rammeverksted.


Kanskje du liker å ta panoramabilder?

Eller kvadratiske bilder? Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og ramme. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk?


Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder. Køb en flot standardramme til plakater og giv dine plakater nyt liv og et ekslusivt udtryk. Vi har billige rammer af høj kvalitet, og tilbyder derudover skræddersyede rammer efter mål. Efter en indramning får dine plakater et helt anderledes lækkert udtryk.


Køb standardrammer online her! Du kan kjøpe ferdige rammesett, som er enkle å montere. Men de finnes bare i standardmål , og skal de lages på spesialmål, er det dyrt. Men du kan ganske enkelt lage flotte rammer selv, f. Grunnen er at det er snakk om to rammer inni i hverandre.


Strekkmetall på sjølvbærande rammer er eit sterkt og robust golv, og er kanskje det golvet som har vorte aller mest benytta i norske sauefjøs dei siste førti åra.

Me leverer både standardmål og spesialmål! Vegghengt toalett Et vegghengt toalett skal være enkelt å holde rent og samtidig vare lenge. Gustavsberg har derfor brukt mye tid og energi på porselenskvaliteten.


Vi lagerfører ferdigrammer i de fleste standardmål. I tillegg skaffer vi også lekre ferdigrammer fra våre utenlandske leverandører. Det er standardmål , bare litt større enn de rammene som selges på f. Jeg har ikke tenkt å betale for at noen skal lage en ramme, det blir veldig dyrt. Er det ingen som vet om noe sted der de selger 60x90cm rammer ? Trykk her for standardmål Trykk her for andre mål.


Beklager, men vinduet du har valgt er for stort for konfiguratoren. Brede og smalle rammer kan se flot ud imellem hinanden, men vil du hellere have et ensartet udtryk, skal du vælge en ramme, der ligner dine andre rammer på væggen. Farve og materiale – Igen kan du matche, eller du kan vælge en stikker ud fra mængden, hvis det billede, du vil indramme, skal skabe blikfang.


Derfor er vores udvalg med plakatrammer og billedrammer sammensat efter fineste evne. Det betyder, at du selvfølgelig finder et stort sortiment med plakatrammer og rammer til billeder i standardmål , der passer til de fleste billeder og plakater. Men leder du efter rammer i specialmål, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.


Tror faktisk du må ut av landet. I Norge er 50xog 70x1vanligere rammemål. Da de individuelle rammefabrikanter selv bestemmer standardmål , tilbyder de forskellige mærker ikke alle formater, men til gengæld tilbyder flere af dem andre mål, end standard.


Kender du den sætning? Hvis der er en ting, vi har 1 styr på, så er det rammer ! Vi holder styr på tendenser, vi sørger altid for at have klassikere i vores sortiment, vi lytter til jeres ønsker, og vi har et godt udvalg, både når det gælder billige rammer og mere eksklusive varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg