onsdag 29. januar 2020

Stort smykkeskrin

Follo rød stort smykkeskrin antall. VÅRE STORE SMYKKESKRIN Her finner du store smykkeskrin. Mange forskjellige smykkeskrin på lager. Vanlig leveringstid: 1-dager.


Oppbevaring av smykker kan gjøres på mange måter – Men den helt riktige metoden er selvfølgelig med ett smykkeskrin. Vi har valgt smykkeskrin fra RS Design fordi de holder høy kvalitet.

Romslig for mye smykker og småting. Nøkkel til låsen medfølger. Gudbrandsdal festdrakt blå stort smykkeskrin antall. Våre smykkeskrin er av ekte skinn eller kunstskinn og varierer i størrelse, fra reiseskrin til store smykkeskrin hvor du får plass til det aller meste.


De er av meget god kvalitet, og er praktisk innredet. Bjørklund har et utvalgt smykkeskrin i tradisjonell rektangelform eller søt hjerteform. Dette er en flott gaveidè til noen som har ”alt”!


Med et romslig smykkeskrin sikrer du at dine smykker holder seg pene og ikke utsettes for unødvendig slitasje.

Smykkeskrinet kan graveres og passer bra som dåpsgave. Er du flink til å oppbevare dine smykker riktig, så vil dine smykker vare mye lenger og holde seg pene. Shop smykkeskrin online på Glitter. Vi har et bredt sortiment av smykker, hårprodukter og assessoarer.


Litt info om det indre skrinet: Det er fremstilt av polykarbonat (PC) som er et dyrere produkt enn pleksiglass (akrylglass), og har de høyeste brannkrav som finnes når det gjelder plastmateriale. Bruk siden som normalt for å akseptere bruk av cookies. Kvalitets smykkeskrin med mange rom i flere etasjer med reiseskrin fra Rikter Svendsen. Mye plass til smykkene dine, og smykkeskrinet holder høy kvalitet. Nydelig rosa og turkis smykkeskrin fra Djeco med et fantastisk slott og flotte detaljer.


Jenta inne i skrinet snurrer rundt til musikken som strømmer ut når du åpner det. Skrinet har et stort rom og speil i lokket. Det er egen plass til ringer og øredobber i dette skrinet. Trekkes opp på baksiden.


En herlig gave som gleder lenge. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Har din kjære mange smykker - da vil et smykkeskrin være den perfekte gave.


Caroline er selve signaturen på et smykkeskrin fra Wolf. Lekkert skrin i sort skinn som lagrer smykkene dine trygt.

Med et stort smykkeskrin kan du opdele dine øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ure. Et stort lakkert smykkeskrin i MDF med lokk og fløyelskledd innside. Storlek 5x25x2cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg