fredag 28. februar 2014

Rutete gardiner til hytta

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Dekoria gjør det enkelt for deg å bestille gardiner til hytten Neste gang du skal på hytten, så ta gjerne med noen av de gratis stoffprøver vi har for å se hvordan du kan gjøre ting koseligere. De hytte gardiner vi kan tilby kommer enten i ferdigsydde mål eller kan gratis tilpasses dine hytte vinduer for å gjøre ting enklere for deg. I forrige uke leverte vi gardiner til hytte ved Mosetertoppen på Hafjell!

Her er tipsene til hvordan du innreder fjellhytta rustikt. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta. Ellers så kan man kjøpe rutete stoff å sy de selv. De siste årene har interiøret på hytta blitt mer og mer viktig for hytteeiere, og mange ønsker seg et koselig interiør, uten å miste den tradisjonelle hyttefølelsen. På fjellhytta kan det være lurt med lette og lyse gardiner for å slippe inn mest mulig lys.


To fag( til to vinduer), rød rutete gardiner. Flotte til både hus og hytte. Alle Rutete Gardiner er godt for familien fra spisestue med kjøkken er god. Mulig er mange for øyeblikket har trodde at Rutete Gardiner kjøkken ikke viktig bygget istedenfor a Rutete Gardiner og også for en familie rom. Bruk faktum, kjøkken er viktig del av hjem.


Fjellhytte, rustikk og enkel innredet. Ikke innlagt strøm eller vann, altså ganske gammeldags. Har i dag rette gardiner som har lengde rett under vinduskarmen.


Alle vinduene har møbler framfor seg slik at det er vanskelig å ha gardiner som går helt ned til gulvet. Det finnes etter hvert et stort utvalg av gardiner som passer fint på ulike typer hytter. Det ble hentet mange gardinprøver før hytta stod ferdig.

Drømmen var tykke, lange gardiner i ull, med striper i blått, grått, beige og offwhite. Kjøkkenet har fått hyttegardiner i naturfarger som står i stil til rommene. Liftgardinen passer fint i fargene både til kjøkkeninnredning og beisen på veggene.


Mange av de norske hyttene har ruter og her ser du hvor fint det blir med liftgardiner i et så åpent rom. Gulvet er malt i lysegrå farge og sofaen er mørkegrå. Samtidig står kos i sentrum.


Til å skape kos, hjelper tekstiler både som lyddemper og til å skape atmosfære. Av tyngre typer gardiner vil vi se grovere linstrukturer. Her ser man mye ensfarget, men også mye mønster med botaniske trykk som blomster og blader, i tillegg til korallmønster og masse grafiske mønster. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Denne gardinen heter “Features” og kommer fra Thibaut sin siste kolleksjon, Monterey. Foto: Borge Lystette gardiner mørklegger rommet selv om stoffet er lyst. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine.


Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Ringer - Gardiner med jevnt fordelte metallringer henger i løse folder og gir en moderne finish til innredningen din. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.


Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Hos Dekoria har vi alt, ditt hjerte begjærer. Fra florlette, ultratynne voile gardiner som kun akkurat fungerer som avskjerming med masse lysinnfall, til tunge, tykke gardiner og mørkleggingsgardiner som lukker alt lys ute og skaper mulighet til et belgmørkt rom i løpet av et splitsekund.


Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Hvis du ikke syr selv kan vi få sydd duker og gardiner for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg