fredag 21. februar 2014

Fliser til stuen

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Enorme innkjøp gir markedets beste priser, direkte til deg!


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Det er blitt stadig mer aktuelt å legge flis istedenfor laminat eller parkett på gulv i gang, stue og kjøkkengulv. Gulvflis er enkelt å rengjøre og tar seg veldig bra ut i gangen.


Gulvflisen er slitesterk og tåler mer enn andre materialer. Ved valg av gulvflis er det greit å velge fliser som ikke har glatte overflater. Vi fører inn kvalitetsfliser fra hele verden.


Planlegg din neste oppussing hos oss.

Vi har butikker over hele landet hvor du som kunde kan få hjelp og veiledning. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Det finnes mange ulike typer av flis og det er viktig å gjøre seg opp en mening om hvilken type du trenger til ditt prosjekt. Vi kommer til å ha nokså åpen løsning mellom yttergang og stue. Kjøkken og stue er i samme rom.


Vi skal ha vannbåren gulv-varme. Vi har bestemt oss for fliser i yttergangen, og lurer på å fortsette med de samme flisene inn i stua og kjøkkenet. Vi har tenkt at fliser tåler vann og slitasje godt. Derfor kan det være utrolig praktisk at vælge fliser til netop dette rum, da det gør det nemt at holde rent og pænt i rigtig mange år.


Med et designsluk kan du ha store fliser i dusjsonen også. Uansett hvilken flis du ønsker og velger, husk at det skal være noe du synes er pent, og noe som helst skal vare i mange år. Trenger du hjelp til å velge riktig flis for deg, eller trenger tips til å velge flis til ditt bad? Kontakt oss gjerne, og vi hjelper deg! På denne måten får du adskilt kjøkkenet fra stuen eller spisestuen, og skaper et blikkfang i rommet.


Om du velger kjøkkenflis, er det også flere typer fliser du kan velge. I dag er mosaikkfliser er populært valg, men det er heller ikke feil å velge større fliser. Uansett hva du velger, tenk nøye gjennom hvilken flis du velger til.

Hos oss finner du alle typer flis. Vi har fliser og glassbyggestein som egner seg godt til ba kjøkken, stue , gang, garasje og vi har også mange fliser som egner seg utendørs. I tillegg til disse har vi og skifer- marmor- og granittfliser og porcelenato- og kermaikkfliser. Vi har merker som EL Molino, Elios Ceramica og Casalgrande Padana.


Right Price Tiles har butikker rundt om i landet. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør. Finn laveste nettpris her.


Vi har alle typer fliser fra slette minimalistiske fliser til trendy og klassiske fliser. Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Er du på jagt efter fliser til din stue ? Vi har fliser i alle afskygninger til din stue.


Lad dig inspirere og besøg os på. Fliseinspiration til stuen. Jeg syns det blir for hardt - både visuelt, lyd- og berøringsmessig. Da mister man imidlertid en del fordelen ved enklere rengjøring.


Av samme grunnen føles laminat også kaldere en parkett. Det kan være en av grunnene til at ikke flis eller steingulv er noe populært her på berget. Våre nøye utvalgte fliser med kvalitet til riktig pris gjør at prosjektet og drømmen om ditt nye baderom ikke er så langt unna. Materiell og slitestirke egner seg godt for baderom.


Størrelsen og fargen på baderomsflisene vil påvirke baderoms helhet, følelse og lys. Valg av store fliser og små fliser vil påvirke baderoms størrelse. Ifølge Skytte gjør fliser seg godt i alle rom. På gulv og vegg i stuen og på soverom har trendforskerne sett spesielt mye interesse for fliser i det siste.


Flere og flere legger fliser på soverom og i stuen hvor man ellers har valg tregulv eller gulv av tekstil. Særlig på veggene ser vi økt bruk av fliser. Med stort utvalg av fliser til baderom, stue , gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg