torsdag 20. februar 2014

Interiørkonsulent utdanning

Interiørkonsulent utdanning

Sjekk ut Interiørkonsulent Utdanning. En interiørkonsulent må ha sans for form og farger. I tillegg må du ha evne til å se kundens behov, og utvikle løsninger som samsvarer med behovene.


Selv tok jeg en bachelor i interiørarkitektur i Oxfor England. Jeg har valgt å stoppe her. Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Interiørkonsulent. Yrket går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag.


Du vurderer å bli interiørkonsulent , og stiller spørsmål om dette. Du stiller veldig mange, gode og relevante spørsmål. Mange hopper på en karriere uten å vite så mye om hvordan en arbeidsdag faktisk ser ut.


Du viser en god og moden karrierekompetanse. Det er også registrert relaterte yrker. Norsk Interiørskole tilbyr skoleprogrammer som er tilpasset en hektisk arbeidshverdag. Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en.


Etter fullført utdanning kan du jobbe som interiørkonsulent , interiørstylist, interiørdesigner eller boligstylist, alternativt med innredning i en kjede som f. Du kan jobbe hos leverandører av kjøkken, baderom, kontormøbler, frisørmøbler og hus leverandører eller i et byggefirma eller innenfor styling av boliger for salg. Dette er utdanning for deg som ønsker å jobbe som ambulansearbeider innenfor helseforetak, kommuner, private organisasjoner eller bedrifter. Studiet passer for deg som har lang praksis innen tilsvarende arbei og som ønsker å formalisere sin kompetanse ved å ta fagprøven.


Interiørkonsulent utdanning

Offisielt språk er arabisk, men engelsk er veldig vanlig å snakke. Ved Emirates Academy of Hospitality Management i Dubai kan du studere hotell- og reiselivsbransjen. Dubai er også den hurtigst voksende turistdestinasjonen i verden og mer enn 1hoteller er planlagt og under konstruksjon.


Passer du som interiørkonsulent ? Hvor jobber en interiørkonsulent ? Men så har jeg hørt av ganske mange at en utdannelse ved nki ikke er like bra som annen utdannelse og at det er få som får seg jobb etter et nki studie. Er det noen som har andre positive erfaringer? Studiene var veldig bra lagt opp, og lærerne var kunnskapsrike og hjelpsomme dersom man stod fast på noe.


Det var et vikariat, men nå har jeg fast stilling på hjerteavdelingen på Haukeland. Ta en titt i vårt galleri og se hva våre elever produserer, opplever gjennom skoleåret og les om flere muligheter på. Alt som er nytt gjelder for deg som skal. Interiør er noe folk opptar seg av i økende gra og både privatpersoner og bedrifter bestiller interiørtjenester av utdannede fagfolk.


Med en utdanning innen interiør lærer du å planlegge og gjennomføre interiørprosjekter for private og offentlige bedrifter, samt private kunder. Når de har nådd en viss grad av erfaring og spesialisering kan de begynne å kalle seg for eksempel lyskonsulent eller møbelkonsulent. Jeg mener at interiørkonsulenter under utdanning skal jobbe mest mulig i fysisk rom med form, farge, materialer og lys.


Interiørkonsulent utdanning

Noen kunder ønsker bare en konsultasjon der jeg kommer med råd og innspill for innrdening av hjemmet, men jeg tror det er bedre for kunden å få godt gjennomtenkte løsninger som er arbeidet med. En bolistylist er en interiørkonsulent som kjenner boligmarkedet og kan hjelpe til å gjøre en bolig attraktiv ved selg eller ved oppussing. Arbeidet til en boligstylist består av kontakt med kunder, sette sammen ulike stylinger og style boliger samt lager- og logistikkarbeid. NKI eller NKF, sliter med å få seg jobb innen faget.


Interiørkonsulent , yrkesutøver som arbeider med planlegging og gjennomføring av hele eller deler av innredningsprosjekter for private og offentlige miljøer. Ut fra kundens ønsker og behov, eksisterende bygningsmessige forutsetninger og de rådende moter og trender skal interiørkonsulenten foreslå funksjonelle løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg