fredag 28. februar 2014

Beis på lakkerte flater

Panelbeis og interiørbeis kan brukes på tidligere lakkerte flater, med noen forbehold. Noen produkter kan brukes på tidligere lakkert underlag, såfremt eksisterende lakk ikke er veldig sterk, hard og blank. Ifølge Ole Andreas Klaveness er disse produktene ofte veldig like. Han forteller at hovedpoenget her er at pigmenterte produkter basert på akrylbindemidler gulner saktere enn produkter basert på olje. Det har derfor ikke så stor betydning om du velger en lakk eller en beis , så lenge produktet inneholder akrylbindemidler.


Film som viser hvordan male et lakkert tak og noen lakkerte skapdører.

Enten du har gammelt, gulnet, lakkert eller beiset overflater og du ønsker dette lysere og friskere er det mange enkle og effektive muligheter. Det er fort gjort å gi treverket et vakkert og levende utseende med vannbaserte produkter. Denne geleen kan brukes både på ubehandlete, lakkerte og malte flater. Dette er et populært produkt blant annet i Frankrike, sier Finn. Har i alle fall brukt mørk mahogny lakkbeis på allerede lakkerte flater med godt hell!


Härdins äkta beis type vannbasert, kan det kun brukes på ubehandlet treverk, slik at det får trekke inn. Nei, Ikke jeg som lakkerte panelet. Det var lakkert når jeg flyttet inn, mest sannsynlig da huset ble bygget i 89.


Fjern støvet med en effektiv støvklut.

Vær nøye med forarbeidet slik at sluttresultatet blir best mulig. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Vi hadde to lakkerte furutrapper, en åpen og en lukket, og jeg ville ha tappene hvite med eiketrinn. Siden det var mange år siden sist lakking pusset jeg ingenting, men kjørte på med to runder med kvistlakk for å være sikker på at ikke kvistene skulle blø igjennom.


Så et strøk med heftgrunn og så to strøk med go gammeldags oljemaling. Men jeg lurer altså på hvordan det blir seende ut hvis man beiser med hvit lakkbeis oppå lakkerte furudører. Lakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverk og motvirker nedbrytning av lakkfilm. Trestjerner Gulvlakk Oljebasert er meget ripefast og har god vann- og kjemikaliebestanghet.


Du trenger ikke å pusse eller legge på mange strøk, men det er viktig å stryke på beisen vått i vått. Beis er enkelt og raskt. Lakk Om møblene dine er lakkerte fra før, så kan du fortsatt legge på lakk i en annen farge eller nyanse. Det finnes masse å velge mellom. Spesielt godt egnet for trapp, kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc.


Gir laseringseffekt på malte flater. Ypperlig som toppstrøk over beis. Hvordan male tidligere beisede eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.

TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Lakkerte gulv har en fin og naturlig glø er slitesterke og lette å holde rene. Vår oljebaserte lakk inneholder uretanalkyd som gjør den slitesterk og vannbestandig.


Bistrotlakk gir overflaten en flott finish. Ja, føler ikke at beis kommer til å funke, nettopp for at en beis skal trekke inn. Men maling kan vel være bra, kan godt pusse litt og, men orker ikke bruke så mye tid på det, og hvis det ikke blir bra likevel, så kjøper jeg heller nye dører, de koster jo ikke en formue. Anbefales på tregulv, parkett og kork.


Spesielt egnet til belastede gulv, trapper, kjøkkenbenker og møbler, samt til lakkering av våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg