fredag 28. februar 2014

Moderne farger i stua

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet.


Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med.

En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert lengter vi etter den lyse klarere fargen som minner oss om sommerhimmelen. Har du ikke en hel vegg til disposisjon, kan et par skap også spre litt farge ! Men moderne dekorasjonsmaterialer er enkle å rengjøre, uansett hvilken farge de ikke utføres. Og flere går fra helt lyse interiør, til mørkere farger og innredning. Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua.


Kanskje på tide å skifte farge på badet i år? Med nye LADY Aqua for våtrom kan du få en silkematt og vakker finish på veggene. Karina forstår vår stil og fant farger som passet perfekt til alle etasjer og rom.


Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt.

Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! Gylne hvittoner kan fort dra seg veldig gule inntil rødlige farger , – det vil forsterke det lilla snevet i veggfargen.


Fotograf: Anne Bråtveit. Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Men fortsatt skikkelig grønt altså, – som et friskt pust inn i hjemmene våre! Når det er sagt, tror jeg også vi vil se innslag av mer kvikke, blågrønne farger , – gjerne i litt kulørte utgaver.


Husk at også grønt er en farge man enkelt kan benytte som en god basisfarge, – du må bare finne den retningen som passer for nettopp DEG. Sort farge er ofte forbundet med eleganse og luksus. Likevel er det sjelden valgt som den dominerende farge i klassisk interiør.


Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Blått er en sval og rolig farge som gir rommet en god balanse. Bruk ensfarget tapet med noe struktur for å fremheve veggen i stua. Blå er en enkel farge å møblere me hvor interiøret kommer godt frem.

Tapeten Pigment fra Borge passer godt til store flater i stua. Inspirasjon til stua. Velkommen til stuegalleriet. En sofa med et moderne og elegant uttrykk.


Den grønne fargen på møbler i interiøret i den moderne stuen vil bli perfekt kombinert med glassmøbler, for eksempel et salongbor bokhyller eller dekorative elementer, skapdører. I stuen vil du alltid være koselig og komfortabel. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender,.


LED-belysning til stue er blitt helt, helt vanlig, men i dette innlegget får du inspirasjon til uvanlige LED-lamper som både kan gi deg lavere strømregning, mindre vedlikehold enn tidligere, samt et artig estetisk uttrykk i stuen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg