onsdag 26. februar 2014

Maling med soppdreper

Maling med soppdreper

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Maling med soppdreper

Jotun Sopp- og Algedreper fjerner grønske (grønnalger) og svertesopp. Kan brukes både ute og inne. Vi vasker med klorinvann, meget effektivt, men kan gråe vindusglass hvis den ikke skylles bort fort. Klorin bleker, så bruk det kun før maling. Bruker en bruskork RoundUp til 10-liter maling , også det er effektivt.


Men det må være den sterke som bøndene bruker. Sopp og alger kan skade treverket i boligen din. Slik blir du kvitt problemet. Kraftig vaskemiddel som skal benyttes før oppussing.


Maling med soppdreper

Matter ned malingen og gir bedre heft før ny maling. Fjerner effektivt sot, fett, grønske og svertesopp. JOTUN Sopp– og Algedreper: Desinfiserer sopp og grønnalger. Kan også brukes til desinfisering av overflater.


TREBITT Terrassbeisfjerner: Vaskemiddel for værslitte og oljede. Men i år fikk jeg beskjed om at soppdreper stoffet som de solgte tidligere og som kunne blandes inn i malingen, ikke ble solgt lenger? Er det noen med gode råd eller gode kjemi kunnskaper som har alternative forslag som kan blandes inn i maling og som gjør samme nytten? JOTUN Kokt linolje tilsatt soppdreper er et vegetabilsk naturprodukt med meget god inntrengningsevne som bl. Kokt linolje egner seg godt som olje til håndrørte malinger, sparkelmasse eller som båtolje.


Maling med soppdreper

Sopp- og algedreper brukes til desinfisering for flater som skal males. Forebygger og fjerner sopp- og algevekst. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å. Brukes etter vasking og skal ikke skylles av. Den gode nyheten er at det nå finnes en helt ny kraftvask på markedet som ikke bare rengjør før maling , men som samtidig fjerner sopp og alger. I motsetning til tidligere, da husvask og soppfjerning var en tostegsprosess hvor du måtte vaske huset først en gang, og deretter spraye på sopp- og algedreper, har prosessen nå blitt mye enklere.


Jeg malte med Butinox Futura for år siden. Sørsiden malte jeg på ny i fjor pga. NB bruk soppdreper som sprayes på før maling. Har ikke noe svatsopp, det var en del for år siden. Beskytter treverk, steinheller, betongtrapper og takstein mot sopp og alger.


Benyttes også for effektiv fjerning av sopp og alger på husvegger utendørs. Spesialrens før maling. Maxbo Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett!


Men maleren sa som følger: Bland tre deler white sprit og en del maling. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg