onsdag 26. februar 2014

Maxbo fargekart

Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Farger har en stor påvirkningskraft på trivselen vår og med denne høstens fargekart ønsker Jotun å skape rom for gode opplevelser og balanse i livet. Fargene har fått navn som reflekterer optimisme og vennlighet, i kombinasjon med individualisme og nysgjerrighet.


Bestill det nye fargekartet til Jotun nå eller bla i det her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Det skal ikke mer enn et par malingstrøk til før soverommet eller stua føles ny.


Hos Maxbo får du hjelp til å plukke ut alt du trenger til oppussingen. I tillegg får du veiledningen du trenger, slik at du kan gjøre jobben skikkelig, og unngå kostbare feil. Maxbo -eksperten tror vi vil se mye av de nye nøytralene i norske hjem fremover.


Vi ser allerede nå at folk begynner å kikke på de nye beige- og gråtonene, som Soft Touch og Comfort Grey, sier hun.

Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. MAXBO -ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun-fargene kan bli bestselgere denne høsten.


Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Maxbo gir deg tips til hvordan du finner farger som ikke bare harmonerer med hverandre, men også med gulv og annet interiør.


Bruk av fargekart i prosessen er et godt tips! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.

Større arealer, samt overgang til nye rom og korridorer oppdeles med ekspansjonslist. Det må beregnes klaring til vegg og andre faste punkter på 4-mm. Alloc Original kan legges direkte på de fleste typer harde undergulv.


For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris. Velger du en gulfarge vil skitt synes bedre enn på en brun eller grå vegg.


For at garantien på kvalitetsmaling på til år skal holde, bør du vaske huset én gang i året. Det er nok dessverre ikke så mange som gjør det. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg