torsdag 27. februar 2014

Gammeldagse rammer

Service faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av en masse ting. Hos oss finner du blant annet flere vakre rammer med kjærlige tekster. Gammeldagse Rammer kjøkken ikke nødvendig bygget istedenfor a Gammeldagse Rammer og for en familie rom. Disse rammene passer ekstra bra som gave til noen du virkelig bryr deg om. Skjem bort mamma, partneren eller bestevennen din med en vakker antikk ramme med en meningsfull tekst som beskriver hva du føler for ham eller henne.


Gammeldagse rammer

Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen.


To rammer fra gamle dager i metall. Størrelse, se tekst under bildene. Den største rammen , kr 40. Den minste har glass som er buet, kr 25. Selges samlet for kr 50.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Flott ramme bestående av sju mindre rammer Pen treramme bestående av sju rammer - alle har forskjellige former og farger og uttrykk. Vakkert patinert i gammeldagse , romantiske farger. Hvis du vil gi bildene dine nytt liv, kan denne nostalgiske rammen virkelig skape stemning i stua.


Helt i ekte fransk landstil og vintage stil. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Plakater og posters i vintagestil.


Vakre vintage plakater med gamle fotoer og illustrasjoner som passer til vintage eller Lexington-innredning. Ludivine har i høyeste grad lyktes med å bevare den gamle bygningens franske stemning samtidig som hun har gitt den et nordisk preg. For at huset skal være lyst og åpent, er det delt inn i mange rom som har atkomst fra hagen.


Gammeldagse rammer

De gammeldagse materialene, som oser av historie, passer godt til den industrielle stilen. Bilder på veggen er en enkel måte å heve eller forandre uttrykket til til et rom på. Vi har bilder på lerret, plakater og skilt som passer godt både på stuen.


Retrobildene minner om gammeldagse polaroidbilder, og produseres på ekte fotopapir. Nederst er et hvitt felt hvor du kan legge inn egen tekst eller skrive for hånd i etterkant. Du kan velge å bestille retrobilder enkeltvis eller velge en av våre pakker på 1 eller bilder: Retrobilder: stk 9- pk 3-pk 8-pk 169.


Gammeldagse rammer

Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg