fredag 21. februar 2014

Gamle vaser

Gamle vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Velkommen til Skandinaviens største udvalg i Antikviteter. Kontakt de udstillende butikker direkte via e-mail.


Nye tilbud hver eneste dag. Gamle vaser , nye historier. Vores vaser har et par år med i bagagen, så at sige. De er alle gamle , antikke og emmer af patina. Nogle har prydet opdækningen i store restauranter, imens andre har bragt glæde i mindre hjem.


Gamle vaser

Hva der er fælles for alle vores vaser , er, at de hver især gemmer på deres egen lille historie. Hadeland- Medoc- To store blå vaser fra litteraten. Gammel japansk vase i bronse fra The Home Decor Picker. Liten tysker med fin glasur fra Vintage. Slik kan du lage fine vaser av gamle brusbokser.


Som lykter gir de et fantastisk og vakkert lysspill. Som vaser holder de godt på blomstene med sitt elegante og stilrene uttrykk. Her er en størrelse som passer til alle anledninger og til alle slags blomster og lys. Sett de sammen i små grupper, både som lykter og vaser , de gjør ditt hjem både stilrent og stemningsfullt.


Gamle vaser

Nedsatt pris dager siden. Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Gode tilbud på antikke vaser på QXL. Greske vaser er alle typer vaser , krukker, kar og tallerkener i keramikk fra antikkens Hellas som har bemalning.


Bemalt keramikk må ikke blandes med all annen type keramikk fra antikken, som for eksempel kokekar, annen hverdagskeramikk, eller for eksempel transportkar, altså amforaer , som kunne være mer grovt fremstilt og ofte udekorert. Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc. Her finner du et utvalg av det vi selger.


Gamle vaser

Vi forsøker så langt det er mulig å sette navn og info på gjenstandene slik at det er enklere for deg å kontakte oss med en forespørsel. Mens vaser i vår tid hovedsakelig er prydgjenstander, var deres funksjon i antikken overveiende av praktisk art, som drikke- eller oppbevaringskar. Dette forklarer deres store variasjon i form og størrelse, fra de enkleste og groveste vaser til kostbart dekorerte praktstykker, fra mannshøye vaser brukt til å lagre korn eller olje i og ned til ørsmå parfymebeholdere. Den har forskellig motiver og guldkanten er helt intakt, perfekt stand. Sender gerne eller de kan hentes i København.


Gå til søk Gå til resultat. Borg keramikkvase fra Eldre dager. Finn frem noen vaser du har lyst til å gjøre noe nytt me og sett i gang med et lite prosjekt.


Det tok oss ikke mer enn minutter, og er nesten helt gratis å få til. Se det store udvalg af flot brugskunst til salg i hele Danmark. Køb vaser og spar penge GulogGratis. Kjøper også gjennstander som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg