torsdag 20. februar 2014

Rosendal kaffekrus

Rosendal kaffekrus

Rabatt Denne Måneden! Velg fra hundrevis av maler. Tilpass på få minutter. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. De rene linjene gjør at det sammen resten av serien tar seg lekkert ut med alle typer serviser. Inviterer du til brunsj kan alle fargene med stor effekt blandes ved kuvertene. Koppene er relativt store, og har et volum på cl.


Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Høyden på kruset er på cm. Dette gjør at de passer godt som et større kaffekrus , med de kan også godt benyttes til te, toddy eller annen varm drikke. Kaffeglass blir stadig mer populært. Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som går igjen på alle elementer til serien.


Rosendal kaffekrus

Grand Cru serien er skapt for å sette maten i fokus. Levering 2-hverdage. Gjelder ikke allerede nedsatte varer merket med kun, kundebestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler.


Bruk eget bilde eller egen logo, eller velg en av våre mange design. Se Rosendal hoteller på kart. Vores krus og kopper er designet i et enkelt design, som passer ind i den nordiske stil. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter krus eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask levering. Du får altid hurtig og billig levering af alt inden for køkken og. Uslåelig kundeservice. Passer like fint til kaffe, te og gløgg som kalde drikker.


Rosendal kaffekrus

Vinglassene har et enkelt og elegant design samtidig som de er tidløse, funksjonelle og brukervennlige. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede.


De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg