onsdag 26. februar 2020

Trend interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Og velkommen hit til oss! Vi gleder oss til å ta deg med inn i vår verden.

Trend Collection er en norsk interiør - og belysningsimportør med passion for fine ting. I Europa og Østen henter vi varer som vi bringer hjem i forbrukernes stuer via våre flotte forhandlere over hele landet. Det mener Flügger, som har utviklet fargen Soft Fall som sin Årets Farge for det kommende året.


Intag Har du oppdaget hvor fint det blir med mørke vegger? Det blir enda finere hvis du også holder resten av interiøret i mørke farger. Skajems Planteskole As: Risvn.


Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere.

Mørke farger har kommet for fullt. Hvis du ønsker, så kan du la ditt interiør bli mørkt og mystisk. Ikke begrens de mørke fargene til vegger, men mal gjerne taket i en farge også.


For flere nyanser av samme farge i samme rom er veldig in. Men lyse nyanser av naturfargene er også innafor og de matcher godt med naturlige materialer. Det var jammenmeg på tide og det burde være en selvfølge å bo som man vil og liker.


Egentlig tror jeg det er det de fleste gjør. Bare de som er genuint interessert i stil og interiør og har mye penger følger trendene etterhvert som de skifter. Og så har det noe med alder å gjøre også, tror jeg.


Jo eldre jo tryggere på sin egen smak. Den er nedtonet og har et patinaslør over seg. Den kan kan virke både kjølig og varm avhengig av lyset i rommet. I fjor gikk alle med blomstrede kjoler.


Blomster er nå på vei inn i interiøret i form av broderier, trykk, plantefarger og dufter, forklarer Visdal. Det skal ikke lenger være så perfekt og strømlinjeformet som den typiske Skandinaviske stilen har fortalt oss over lengre tid.

Så hvordan vil dette ønske om økt trivsel vises i interiører framover? Det er selvsagt helt individuelt hva vi trives i, men vi kan samtidig se noen tendenser som peker i samme retning. Vi ser et mye større mangfol og interiørene blir generelt lunere, varmere og frodigere.


Det kan være en god idé, for trendene oppdateres raskere enn maling som tørker! Trend Design sine produkter er valgt ut for å være til glede i hjemmet, enten til bruk eller bare som fryd for øyet. De forsøker hele tiden å tilpasse kolleksjonen til de kontinuerlige svingninger i markedet og å utvikle produkter man blir glad i til priser man kan leve med. Døren er en viktig del av interiøret. Valg av overflate på døren vil sette preg på interiøret , som gir rommet helhet og harmoni.


Forøvrig kan du velge de farger du ønsker fra hele NCS fargekartet! Sommeren nærmer seg og det gjør også sesongens interiørtrender. Hvilke farger kommer til å dominere? Hva slags tekstiler skal du velge?


Og hvilke materialer vil vi se mer av? Registrer deg som kunde her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg