tirsdag 11. februar 2020

Terrassebeis drivved

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Sjekk ut Terrassebeis Drivved. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Du kan se den beiset på et gulv i katalogen Jotun har for terrassebeis. Ja, enig i at den virker varm.


Dette får du i Fargerikebutikken, og det er vel verdt prisen.

Det beste været for påføring av terrassebeis er overskyet og tørt vær. Deilig pledd fra Høie Stryn til svale sommerkvelder. Garden Easy serien fra Röshults er også møbler som er like fine inne som ute. Denne chaiselongen fra Cane-line kan du slå sammen til en deilig stor dobbeltseng. Sprekkpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate med ca.


TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Fargekode: deler fargeløs base, deler drivved , del valnøtt, del hvitkalket). Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment.


Bland alt sammen (base og ferdig beis) i en stor bøtte. Skap sommerstemning inne med drivved. Hos MAXBO finner du beis til utvendig bruk: terrassebeis og oljedekkbeis. Vi bruker stort sett interiørbeis og terrassebeis fra Jotun,. Beis med en mørk grå farge.


På utemøbler brukes hvit oljedekkbeis eller tilsvarende utendørsmaling over.

Beisingen utendørs har ikke gått helt etter planen på. De kjølige grå tonene passer perfekt inn i den norske naturen og gir et friskt og elegant preg til uterommet. Fremhev det naturlige ved å dekorere med steiner, drivved og stål. Disse dekkbeisene er nydelige sammen med farger som du finner i den norske skjærgården, som flaskegrønt og dempede blågrå nyanser. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene.


Dette gulvet leveres med trestrukturen Genuine, en lett polert struktur som følger treverket ned til de fineste detaljer, og en silkematt finish. Lykke til med fornyelsen! I helgen har jeg beiset spisestue bordet.


Lady interiørbeis farge drivved , fra inspirasjonssiden. Dette var et ubehandlet bord så jeg slapp pussing,vasket det med. Etterbehandlet med voks. Værbitt interiørbeis og hvitt. Terrassebeis 4Setergrå har en grålig tone.


Her kommer det mere hytte. Fargen forbindes ofte med naturlige ting som drivved , stein eller stål. Frisk opp terrassen med gule, oransje, røde og rosa blomster for å sette litt farge på tilværelsen. Panellakk Antikk 3L Jotun.


På veggene tror jeg valget faller på et strøk med fargen drivved , men er ikke. Interiørbeis Lady Pure Nature Klar 68L. LADY Pure Nature Drivved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg