torsdag 13. februar 2020

Svart paljettkjole

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Glitre som en diamant i en paljettkjole ! Det finnes vel ingenting som utstråler party og glamour like mye som en paljettkjole. Finnes i størrelse: Small, Medium og Large.


Legg til i handlekurven.

Eksklusivt online Paljettkjole REF. Gjeldende pris kr 699. Kjole Inga i pen, utsvingt modell med broderte paljetter over hele. Rund halsringning og vide,. Anvendelig paljettkjole i jersery som kan brukes to veier.


Som V-ringet, eller med avrundet hals etter ønske. Kjolen har smal passform med god stretch.

Elegant svart charlestonkjole med paljetter og frynser. Det følger også med et pannebånd med fjør. Hvis du skal på temafest med 20-tallstema, så er denne elegante kjolen helt perfekt.


Fullfør kostymet med tilbehør og bli klar til en gøyal temafest i beste charleston-stil. Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen timer. For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom.


Lang svart paljettkjole med delvis gjennomsiktige partier. Partier fra like over kneet og ned og over bysten, inkludert de korte ermene er i ett gjennomsiktig materiale. Det er forsåvidt resten også men det dekkes av den korte underkjolen.


Avrundet halskant og belte i midjen. Du får den også i lilla. Lang kjole med V-utringning og korte vide ermer. Kombinerte paljetter i kontrast.

Lukning med skjult glidelås i. S - Ikke tilgjengelig Jeg vil ha det! Rask levering som tar 1-virkedager. Levering tar normalt 1-virkedager til de største stedene i Oslo, Østlandet, Bergen,.


Paljettkjoler fra 2online i fargene gull, sølv, svart , lilla m. Svart Margot Kjole Rød Margot Kjole. Glitrende paljettkjoler til nyttår, jul eller en spesiell fest, kjøper du til kanonpriser her. Stort utvalg av lange og korte paljettkjoler.


Vi har festkjoler med paljetter for enhver smak. Se paljettkjoler på salg, skikkelig lave priser! Alltid siste mote på paljettklær. Veldig fin kjole selges pga at den er for liten for meg, den er bare brukt et par ganger og er så si som ny. Shop i vår kolleksjon av cocktail, party, aften, casual og formelle kjoler online hos VERO MODA.


Shop nye, hotte festkjoler hos nelly. Velg blant mengder av festkjoler i ulike modeller og farger fra kjente designers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg