fredag 14. februar 2020

Store speil til stue

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Se vårt utvalg av speil og møbler. Kjøp raskt og enkelt på Ellos.


Hos oss finner du et bredt utvalg av speil til meget gode priser. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Store speil til stue

Store og små speil til alle rom. Runde speil og store speil — speil for en hver smak. Har du noen gang lagt merke til hvor mye et speil kan gjøre for et rom?


Et speil kan skape dybde i et rom og gjøre at et rom føles større og lysere. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. Du kan få mer lys inn i et rom ved hjelp av speil , og store varianter er det ultimate hjelpemiddelet hvis du vil få et rom til å virke større. Du kan bruke speil i stedet for bilder på veggen, som en funksjonell skillevegg eller som en morsom ekstraeffekt.


Små speil benyttes ofte i møbler og innredninger. Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Et minimalistisk høyt gulvspeil i sort metall. Den moderne utførelsen gir et stramt uttrykk og den store speilflaten gir romfølelse.


Men faktum, spisestue med kjøkken er kritisk del av en masse ting. Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj.


Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel. Speil er nyttige på en rekke ulike måter i et hjem. I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil.


Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Speilet tak er den beste måten å vokse opp et rom. Selvfølgelig, å fikse store speilark til det er tull.


Store speil til stue

Ikke overbelast taket plass vil hjelpe coffered design. I dette tilfellet må du opptre tynnere. Med små stykker speil å jobbe mye mer praktisk, og den resulterende finishen blir alltid en ekte dekorasjon av interiøret. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom.


Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Lag klare soner, slik at rommet blir oversiktlig og dermed brukes riktig. Hvis du har nok plass kan du gjerne sette sofaen midt i rommet.


Store speil til stue

Da kan du bruke veggplassen til oppbevaring. Lange flater med tomme vegger kan gi et upersonlig og kaldt uttrykk. Bryt derfor gjerne opp med kunst, speil eller bokhyller.


De skaper en større romfølelse og er veldig dekorative. Disse er lave og står derfor ikke mye ut fra veggen. Perfekte til stuen, men vi har også speil til soverom, gang og bad. Hyllene, bilderammene, kommodene og skap, de fleste har rette linjer.


Et stort, rundt speil plassert på toppen av et skap fanger oppmerksomheten både på grunn av sin form, som bryter med de rette vinklene som ellers dominerer i rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg