mandag 3. februar 2020

Stor rundbørste

Stor rundbørste Egnet for å rengjøre store områder på kortere tid. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Rundbørste , bred - En bredere rundbørste i plast med nylonpigger på. Denne rundbørsten er det perfekte verktøy til deg med langt hår.


Kent Brushes stor rundbørste med svinebust.

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det? Det reduserer også statisk ladning slik at håret ikke blir statisk, men beholder formen. Børsten av svinehår gir godt grep uten å skade håret. Vidunderverktøyet er en såkalt airstyler.


Dette betyr et verktøy som fungerer som både en føner og rundbørste. Begynn med å børste gjennom håret, så det ikke skal være flokete. Er det lenge siden du har vasket håret, anbefaler han å bruke en tørrsjampo.


Jobb i litt store seksjoner, begynn i nakken.

Er på utkikk etter en stor rundbørste. Vet de har det hos frisøren, men jeg er egentlig redd for å spørre om prisen. Noen som har et tips om hvor jeg kan kjøpe.


Noen ganger kan en enkel liten behandling gi stor effekt. Glossing er en effektiv behandling noe som kan freshe opp fargenyansen din på bare minutter og tilføre masse glans. Det tar kort ti men har kjempeeffekt på hår som er skadet av sommer, sol og klor.


Krøllbørsten har en stor rundbørste for forskjellige typene av av forming og en liten rundbørste for å få tette krøller eller volum i kort hår. For praktisk forming er både børstene inndragbare, noe som gjør at du ikke behøver snurre opp krøllene. Rundbørsten er en multi-funksjonell hårbørste som kommer i forskjellige størrelser og med forskjellig bust. Denne hårbørste er perfekt å bruke mens du føner håret ditt, for at gi ekstra volum. Hvilken størrelse du velger å bruke vil ha noe å si for det endelige styling-resultatet.


Større rundbørster egner seg best på langt hår, og små børster for kortere hår hvor målet er å oppnå ekstra volum. Den er særligt egnet til rengøring af store områder i bad og køkken med mere vanskeligt snavs på f. Naturhår og myk plastbust fjerner floker og glatter ut håret raskt og enkelt. Buet fleksibelt design sørger for større luftstrøm og reduserer tørketiden.


Ergonomisk håndtak med en myk overflate for godt grep.

Finnes i to størrelser. Velkommen til Eleven! Vi er en autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter på nettet og i butikk, noe som betyr at alt det vakre du kjøper fra Eleven er ekte vare.


Vår e-handel blir fylt hver dag med nye produkter, lanseringer og kolleksjoner innen sminke, duft, hudpleie og hårpleie, og vi har også et stort utvalg av økologisk skjønnhet. Har du tykt hår lønner det seg å bruke klyper for å ta ett og ett parti av gangen. Fortsett dette i to minutter ekstra etter at du mener at håret er helt tørt. Først da sikrer du at fasongen sitter. Det gjør den nok ikke da en rettetang blir mye varmere og vil gi mye retter hår.


Den funker litt som en god rundbørste føn bare at su sluipper å styre med en stor føner og en stor ruundbørste. Her på siden finder du professionelle rundbørster til både kort og langt hår. Sammenlign priser på Kärcher SC Dampvaskere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg