mandag 10. februar 2020

Store pynteputer

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her!

Pynteputer - Alltid mange varianter. Finn store pynteputer nå på Kensaq. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Mange synes pynteputer og ryggputer er et uunnværlig element i hjemmet. Det er flere forskjellige pynteputer å velge mellom, og alle vil nok ikke passe dine behov og din stil.


Til sommeren kan det være fint med lyse sofaputer i bomull eller lin, mens til vinteren og jul kan mørkere farger og tyngre stoff som fløyel være en fin fornyelse. For å fornye sofakroken kan en sofapute matches med for eksempel pledd i tilsvarende farger.

Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Kjøp pynteputer , betal kun for 2. Vi spanderer det rimeligste produktet! Miks og match som du vill blant vårt store utvalg. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt.


Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex. Om du har flere ulike trekk kan du jevne tilpasse farger og mønstre etter årstid og humør. Med vårt store utvalg pynteputetrekk kan enkelt mixe og matche mellom ulike farger. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger.

Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Ulike størrelser og former på putene er fint, det skaper fin variasjon. Miks mellom store og små, og liggende og kvadratisk form.


Hent gjerne inn farger fra andre elementer i rommet. Dette kan for eksempel være fra et bilde som henger på veggen, gardiner, et møbel eller lignende. Forny stuen og sofaen med nye pynteputer ! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt.


Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom. Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak. Se flere tilbud på vår. Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende.


Oakland har både butikker og nettbutikk. Et stort uvalg av møbler og Norges største utvalg av hagemøbler. Trygg E-handel med dagers.


Med noen pynteputer kan man på et blunk gi både barnerommet og stua et realt løft. I vårt store utvalg av puter, vil du garantert finne tekstiler, farger og designs som vil falle i smak der hjemme, både hos de voksne og de små! Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!


Mangler du inspirasjon til sofaen eller lenestolen i hjemmet, så ta deg et dypdykk ned i home-tex. Velg fra et bredt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg