tirsdag 25. februar 2020

Stor gulvvase

Sjekk ut Stor Gulvvase. Gå på oppdagelse her. Perfekt stand uden fejl. Royal Copenhagen STOR gulvvase cm. Pynt hjemmet med vaser fra ILVA.


Vaser er en smuk og dekorativ form for brugskunst, som ser flot ud i dine vindueskarme, på spisebordet eller på din skænk.

Bli den første til å omtale dette produktet. Der er godt nok kun 2. Flot marine motiv, formentlig østerlandsk da der er en kirke med løgkupler i baggrunden. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hån med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere. Klip lange stauder i haven og nyd synet at friske blomster i en stor gulvvase , hvor de virkelig fremtræder smukt.


Blandt vores almindelige vaser i glas, har vi nogle meget store modeller som også kan bruges på gulvet.

Se vores glas gulvvase her. Du kan også finde et stort udvalg af skjulere til dine planter hos os. For at en plante tager sig bedst muligt u kan skjuleren have stor betydning.


Valget er dit – og du kan skabe din stil med den skjuler du vælger. Tilbys i Catas 20. Scheurich West - Germany - stor gulvvase - fett lava keramikk. BASE gulvvasen fra Philippi snakker for seg selv, takket være det klassiske og tidløse designet.


Fylles vasen med vann eller sand blir den stabil nok til å holde en stor nydelig bukett, eller kvister. Kombiner den gjerne med BASE gulvvaser i andre størrelser. For at finde den perfekte vase er det altså en god idé at beslutte sig for, om den skal være klassisk, eller om den gerne må give associationer til et kunststykke. Samtidig er det vigtigt at vide, om det er vigtigt for dig med en stor vase, som kan give dit rum blikfang, eller om du skal kigge nærmere på små vaser, som kan stå på en hylde. Holmegaard- Danmark- design Otto Brauer.


Største dia= 1cm. Stor gulvvase i brunt glass- meget dekorativ og i meget bra stand. Flott stor gulvvase fra 60-tallet. Ingen nag eller krakkelering 43cm høy Kan sendes 149kr Se finn-profil for andre gjenstander retro, vintage, -tallet.


Trykk gjerne også på (Andre annonser fra samme selger) som står under mitt navn, som viser litt av utvalget i garasjesalget. Manhattan gulvvase stor.

Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Stor messingvase med rustikk, antikk look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg