mandag 25. mai 2020

Vipp dorullholder

Sjekk ut vipp dorullholder. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Toalettrullholderen er ikke et unntak med sine rene linjer, tidløshet og funksjonalitet.


Et industrielt designobjekt av genuine materialer. Vi er forhandler av danske VIPP.

Kombinasjonen av messing og eik gjør at toalettholderen gir et vakkert og tidløst uttrykk. Clas gir års garanti. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Trenger en dorullholder - som ikke må monteres på vegg, den må stå. Det er lurt å ha en liten klokke stående på badet også, ellers kan man lett somle.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Finn de beste prisene på nettet. Grohe er Europas største og verdens ledende produsent og leverandør av baderomsutstyr: armatur til bad og kjøkken, sisterner, trykkplater og dusjer. Dorullholder med sugekopp fra FINN.


Her finner du et bredt utvalg av tilbehøt til badet. Badematter, badevekter, dusjforheng, håndklær, speil, søppelbøtter, kroker, såper etc. Boston Comfort and Safety Sikkerhetsgrep med toalettrullholder. Føler jeg har lett overalt. Toch voor de meeste mensen vaak kalligrafie kunst te versieren.


Noe mer har jeg ikke, og har vel ikke tenkt å kjøpe noe heller. Enig i at prisene er svært høye. Vipp , Vipp Design Lab. Men har ikke Ikea-utstyr på badet heller! Ting har et stort utvalg av produkter fra ferm Living.


D Line er den danske designeren Knud Holschers verk, med spesiale innen håndtak, dispensere, kroker, hendler og annet baderomsutstyr med unik design. Husk å velge den størrelsen som passer søppelbøtten din.

Denne toalettrullholder er laget i ekte vintagestil med en liten fugl øverst. Se vårt utvalg av diverse figurer og annen interiør du kan dekorere ditt hjem med. Gjelder alle kjøp over 3kr. Bestill dine favoritter hjem i dag!


Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode. Det er en stund siden denne serien ble lansert, men siden vi akkuratt har fått den inn i Vika så gir vi den litt mer oppmerksomhet. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg