torsdag 7. mai 2020

Strykebrett pris

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign pris med oss!


Strykebrett pris

Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Trenger du et nytt strykejern? Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser!


Hos oss finner du ditt nye strykejern. Store og små strykebrett. Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking. Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske som plasseres oppå bord. Vi har også separate trekk, hvis du har slitt ut det gamle.


Strykebrett pris

Belastingskapasitet: kg. Rörets strykebrett har en hard strykeflate (1x 2cm) for et ekstra glatt strykeresultat, fire forskjellige høydeinnstillinger (opptil cm) samt uttrekkbart strykejernstativ. En annen fin detalj som gjør strykingen hyggeligere, er det fine Øko-tex-sertifiserte trekket i 1 bomull.


Unngå strykemerker med riktig strykebrett. Strykebrett Viser produkter. Velg blant ulike farger, design og størrelser hos oss. Søk etter strykebrett på Kelkoo.


Strykebrett pris

Metall strykebrett med 1 bomullstrekk i topp kvalitet. Kan justeres mellom fem ulike høyder opptil cm. Veggmontert strykebrett H8leveres uten strykejern og passer perfekt til små leiligheter, hybler og lignende. Et veldig populært produkt som vi har god erfaring med over mange år. Leveres kun i hvit farge som på bilde.


Stativet er 39cm høyt (fra nedre festeanordning). Steamer og strykebrett holder klærne rynkefrie. En steamer vil spare deg penger og sørge for at klærne dine ser bra ut.


En håndsteamer får klærne dine til å vare lenger fordi damp gir den tryggeste og mest skånsomme finishen til tekstiler. MVA-beløpet trekkes fra prisen som vises ovenfor. Praktisk bordstrykebrett.


Alle priser inkluderer MVA (endre) Vennligst aktiver cookie-støtte i din nettleser for å forbedre din handleopplevelse. Forside Garasje og uthus integrert strykebrett ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. KitchenTime selger strykebrett fra kjente varemerker! Eller mindre baderomstilbehør som knagg til håndklær og kluter, tannbørsteholder, smykkestativ og toalettbørste.


Her er det med andre ord mye praktisk og funksjonelt tilbehør til badet som alle kan trenge. Ta en titt på alt vi har å tilby til en hyggelig pris !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg