tirsdag 5. mai 2020

String reol

String reol

String online bei design-bestseller. Individiuelle Beratung und Angebote! Skab et funktionelt reolsystem i stilrent udtryk til boligen - Bestil nu og få leveret i morgen - Bliv bl.


String reol

Enkel, praktisk og lett å montere. Det fleksible hyllesystemet kan velges i ferdige systemer eller selv settes sammen fra vårt store utvalg av størrelser og farger. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.


Hylderne og reolerne i kollektionen er lette men stabile og kan med deres stramme, enkle design pryde enhver væg i huset. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere.


Reolen fortjener i den grad at kaldes en ægte designklassiker. Dens minimalistiske og helt enkle udtryk holder 1. Design din egen fleksible reol med de mange moduler. Reolen består af hylder fremstillet i træ, der fastmonteres på gavler af Stål.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte. Hylderne findes i flere mål og forskellige farver, så du kan helt selv designe hvordan din reol skal se ud. En reol som var med til at ligge grundstenen for det som senere blev til den skandinaviske stil og strømning indenfor design. Utroligt simpelt opbygget med lakerede vanger i metaltråd som fås i flere højder og dybder. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Disse moduler har det nævnt i sin beskrivelse. Fire skap hengt på vegg for å skape en vegghengt skjenk. Perfekt til oppbevaring samt det å dekorere med bilder, lamper og gjenstander. Vi elsker dette oppsettet.


Og liten plass tar det også. Du kan selvfølgelig bytte ut glasskapet med tette dører. Se prisene lenger ned på siden hva hver modi koster. Et ferdig hyllesystem fra STRING.


På dokumentet vedlagt nedenfor vil du finne mål og informasjon om de ulike delene som følger med. På IKEA finner du et stort utvalg av bokhyller. Finn din favoritt på IKEA. Send oss bare din ferdige tegning eller lagrings nummer ns.


Den moderne reol fås i forskellige versioner. Man behøver ikke at købe det hele på en gang, man kan altid tilføje og bygge på. Køb en sort og en hvid og mix hylderne efter smag eller udvid din reol med én til. Designet er let, men et stabilt hylde og reol system. Se det store online utvalget av Hyller hos BAUHAUS.


String reol

God kvalitet til lave priser. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen.


Den er let at sætte op, kan udvides i alle retninger og kan bruges både som en reol til dine ting (opbevaring) eller også kan du stille småting på den som du gerne vil vise frem (stilleben).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg