onsdag 20. mai 2020

Terrassebeis grå

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes.

Eksempelvis terrasser utendørs, hagesnekkerier og møbler. Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. På tide å tenke på uterommet. Skal du beise terrassen i år? Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse.

Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel.


La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. De nyeste beistypene finnes i mange farger, så bruk tid på å velge riktig. Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge, bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f. Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå , lyse og mørke nyanser.


Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat.


Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Se hvordan du beiser terrassen – på sekunder! Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Begge gir en flott lød og nydelig fargespill.

På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol. Enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen, så må utearealer av tre behandles. Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket.


Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring.


Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg